7.6.16

Let the Summer begin


Kotona ollaan ja aikamoista hulinaa on ollut viime päivät. Alkushokista selvittyä on kuitenkin ollut ihan mieletöntä olla takaisin ja arvakaapas mitä, mulle järjestettiin lauantaina yllätysjuhlat. Oon vieläkin ihan ymmyrkäisenä siitä miten ihana tempaus toi oikein oli ja mulla on maailman parhaat ystävät. Iso kiitos Pauliinalle ja kaikille jotka paikan päälle pääsi <3 Alunperin agendassa oli siis että käyn äitini kanssa dinnerillä, jonka jälkeen lähtisin kahden ystäväni kanssa ulos. Kovasti olin yrittänyt kosiskella muitakin, mutta useimmat vastasivat mulle että heillä on muuta menoa ja ollaan yhteyksissä. Voi sitä ilon määrää kun ovesta astuikin aina lisää porukkaa sisään ja monet olivat niitä, joiden kanssa olin just päivällä puhunu. Saitte huijattua mua hah ;)

Näin kului siis mun ensimmäiset tunnit Koto-Suomessa. Good to be back, ihan turistina vieläkin tallailen katuja ja tutkiskelen kaikkea. Hirveästi olen viettänyt aikaa joko ystävien tai perheen kanssa. Tästä kesästä on tulossa aikamoinen Narnia-kesä taas, mulla on semmoinen aavistus. En malta odottaa.

Tänään on kuitenkin luvassa pienioinen palautus maan pinnalle, aloitan mun 12 päiväisen työputken. Ei morjens. Onneksi melkeinpä jokainen päivä on erilainen ja aika hemmetin siistejä työpäiviä tulossa. Niin ja on mulla myös aika jees työkaveritkin<3// I'm back in finland. First it was so weird, now it's less but I'm still walking on the streets like a tourist who gets excited about everything she sees. Weekend was great, I can't believe my friends arranged me a surprise party. I had no idea! 

Otherwise I've been a lot with my friends, made up some plans about the Summer and stuff. Have a strong feeling, that this Summer is going to be great. Can't wait <3Follow me on Instagram/ on Facebook to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

2 comments:

  1. Aivan ihanat juhlat olet saanut;) mistä noin ihana toppi on peräisin?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Anna ja joo oli aivan mahtavat juhlat! :) Toppi on Zarasta ja viime kesän mallistoa! Xx

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign