2.6.16

Long bob

Viimeisen kolmen viikon aikana olen hengaillut lähes poikkeuksetta hiukset kiinni, ilman meikkiä ja vähät välittänyt miltä näytän. Hiukseni haalistuivat aika paljon auringossa loikoilusta, joten viikonloppuna oli pakko vähän tasoittaa kulahtanutta sävyä värjäämällä se, tosin valitsin vaaleamman värin kuin yleensä mutta tykkään tästä hyvin paljon. Sitten, eilen olimme molemmat kampaajalla täällä Barcelonassa ja mitä kävikään? Leikkautin kuontaloni aivan uuteen kuosiin! 
Pituudesta lähti 15-20 senttiä ja malli vaihtui surffitukasta long bobiin. Olen tähän aivan supertyytyväinen ja itseasiassa olin miettinyt vähän radikaalimpaa muutosta muutenkin. Viimeksi kävin kampaajalla Helmikuussa, jolloin pituudesta lähti reilu 10 senttiä ja ajattelin että tällä mennään taas reilu puoli vuotta. Hiukset olivat kuitenkin melko vaikeasti hallittavat eivätkä kiharat eivät pysyneet niissä ei sitten millään.
Tavallaan tämä oli hyvä hetki uusia lookkia, sillä on kiva palata kotiin freesinä. Enhän mä muutenkaan ole  täysin se sama ihminen, joka lähti reissuun tammikuussa ;)

Mitäs mieltä siellä ruudu toisella puolella ollaan tästä extemporé-muutoksesta? Peukku ylös vai alas?

Mukavaa torstaita!


// I cut my  hair from this long surfer head to a long bob. I love my new look! What do you think?Follow me on Instagram/ on Facebook to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

2 comments:

  1. Peukku ylös ehdottomasti, you look gorgeous! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Katja! Oon tykännyt tästä ihan super paljon :)

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign