13.7.16

Cotton candy road


Kesällä on kiva pukeutua värikkäästi, vai miten se menikään? En vain voi sille mitään että päälle valikoituu joko mustan puhuvaa tai valkoista. Niitä on vain niin helppo yhdistellä keskenään (ylläri). Less is more ja se oli teemana eilenkin kun treffasin Lillin sekä Even kanssa. Kaikilla meillä oli pitkästä aikaa vapaata ja vietettiin kaikessa rauhassa bloggaaja-iltapäivää: Käytiin Cafe Birgitassa lounaalla ja siitä jatkettiin pienellä kuvaussessiolla. Se on aina kiva kun hengailee muiden bloggajien kanssa, voit huoletta räpsiä ja somistaa ruokapöytää ilman että seuralaisilla menee hermo. Kukaan ei myöskään koske ruokaan ennenkuin siitä on saatu hyvät kuvat ;)

Mustaa perusmekkoa on muuten tullut etsittyä ihan Marseillesta asti, tuloksetta. Joko en pitänyt mallista tai sitten pituus oli aivan liian lyhyt. Tämä Mangon yksilö on jokseenkin salonkikelpoinen, paitsi jos nostan kädet ylös. Hah, nää on näitä vain pitkien ihmisten juttuja, mutta onneksi en kovin usein mitään X-hyppyjä harrastakkaan mekon kanssa. Super mukava se on päällä ja ajattelin joskus yhdistää sen myös mokkanilkkureiden kanssa. Syksymmällä mustat sukkikset jalkaan niin johan kelpaa tepastella.

Ostin muuten lipun Flowhun! Siitä olen ihan super tyytyväinen ja niin kivaa päästä kerrankin festareille asiakkaana. Voi pukea mitä huvittaa ja sekoilla rauhassa, nauttia keikoista ja hengailla kavereiden kanssa. Moniko teistä on myös tulossa Flowhun? Mitä esiintyjää odotatte eniten? Itse fanitan Siaa ja J. Karjalaista. Myös Alma kiinnostaa!


WEARING
Mango dress (here*) and jacket
Ray-Ban sunglasses (here*)
Converse sneakers (here*)
Tiger of Sweden bag

Photos by Lilli
(*ad links)


// I just can't help it I'm wearing either black or white. A lot. Even though during Summertime you should be colorful. Wear bright colors! Go crazy! But nah, maybe on a special occasion. This outfit is super comfy, even though the dress is a bit short. I'm not allowed to do any jumping or what so ever extreme when I'm wearing it, but luckily that's not part of my plan. Most of the days. Anyhow, basic stuff. Less is more and I like it!


Follow me on Instagram/ on Facebook to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign