26.7.16

Mommy cool jeans

Mammafarkut, ysärihousut, girlfriendit... Näillä farkuilla on monta nimeä ja ne ovat pikkuhiljaa hiipineet muotikansan suosioon. Itsekin sorruin, mutta olin näitäkin housuja jo hetken mallaillut mielessäni. Etsin itselleni jotain korkeavyötäröistä, vähän rennompaa housua, joita voisin pitää myös syssymmällä nilkkureiden kanssa. BIK BOKilla oli vastaus toiveisiini ja näitä kokeiltuani päätin ne kassan kautta itselleni kotiuttaa.


Hurjan mukavathan nämä päällä on ja pöksyjä on tullut pidettyä haravsen päivä jalassa. Korkea vyötärö antaa vaihtoehtoja ja mahdollisuuden pitää vähän lyhyempiäkin paitoja. Itselläni kynnys napapaitojen kanssa on aika korkea, enkä halua paljastella mahaani liikaa, mutta korkeavyötäröisten housujen kanssa voin ehkä jopa vähän villiintyäkin ;)

Nyt yhdistinkin housut vähän lyhyempään pitsitoppiin sekä rennosti espadrillojen kanssa. Mitäs pidätte?

WEARING
BIK BOK never denim jeans
Zara top
Mango jacket
Espadrilles from Lifestyle Helsinki
Tiger of Sweden bag
Ray-Ban sunglasses

Photos by Jonna


// I stepped out from my comfort zone when I walked to the fitting room and tried those jeans. Surprisingly, I liked them! I've been looking for a pair of relaxed jeans for a while and I'm so glad I found these. They're my favorite jeans right now: Super comfy and easy to wear with almost everything. What do you think about mommy jeans?Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign