7.7.16

Why I love statements?

Miksi rakastan isoja koruja? Niitä on aivan äärimmäisen helppo käyttää ja usein vain se yksi riittää. Pienempien korujen kanssa minulla tulee kovin "alaston olo" ja useimmiten esimerkiksi ohuen rannerenkaan kaveriksi toivoisi omistavansa kellon tai jonkun toisen rannekorun. Nämä kaikki ovat tietenkin tottumiskysymyksiä, mutta itse koen että saan statement-koruilla kivasti täydennystä asukokonaisuuteni. Nolla tai sata- meinigillä mennään taas.

Millaisia koruja sitten useimmiten käytän? Kultaisia ehdottomasti! Toki pari simppeliä sormusta minulta löytyy ja hopeaakin, mutta pääosin koristan itseäni joko näillä aivan upeilla Zaran korvakoruilla (saanut kai inspiraationsa Cèlinen mallistosta?) tai sitten YSL:n Artsy- sormuksella. Viime asupostauksessa se vilahtikin ja sormusta käytän ihan sekä arkena että juhlassa. Muutamaan kertaan on aamulla tosin tullut pieniä sydämen tykytyksiä, sillä en ole sitä heti löytänyt tai en muista mihin olin sormuksen jemmannut. Ai kamalaa! Vihdoin kun sen sitten löytää olen huokaissut pitkään ja syvään helpotuksesta. Ostan kuitenkin tavroita sitä varten, että voin niitä käyttää joten se riski on otettava ja huolellisuus kunniaan tottakai. Muutamia tavaroitani olen matkan varrella hukannut ja se harmittaa, mutta pitääpähän omista tavaroistaan parempaa huolta sen jälkeen ;)

Millaisia ovat teidän rakkaimmat korunne ja miten niitä käytätte?


// I looove statement jewelries! They're so easy to wear because they're so simple. You only need to add one big ring or a pair of earrings to your outfit, that's enough. I usually wear golden ones, very simple and maybe a pop of color on them. These golden earrings are from Zara (little bit of Cèline vibes, don't you think?) and they're just wow. You can match them especially with simple, white or black outfits, to make a proper statement ;)

What kind of jewelry do you use?Follow me on Instagram/ on Facebook to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

6 comments:

 1. Mä olen kanssa statement-korujen ystävä! Sopivat niin hyvin erityisesti yksinkertaisiin asuihin piristykseksi :)

  ReplyDelete
 2. Mun rakkaimmat korut on ehdottomasti poikaystävältä saadut, sillä niissä on niin paljon tunnearvoa. Sain 2kk seurustelun jälkeen kreikasta rannekorutuliaisen ja 20v synttärilahjaks Thomas Sabon rannekorun. Viime jouluna vielä Daniel Wellingtonin kellon mustalla nahkarannekkeella :) kello on aikalailla joka päivä kädessä mut korut useimmiten käytössä lomilla, juhlissa tai kun on enemmän vapaata töiden osin. Kaikki näistä on hopeita :)

  Mä en kaulakoruja tykkää pitää ollenkaan, mutta korviksista rakastan etenkin roikkuvia - oli sitten hopeisia tai kultaisia.

  https://miljahoo.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kello mun pitäisi myös löytää ja DW:n kellot ovat yksi vaihtoehto mitä olen myös silmäillyt. Jes meillä on sama filosofia korujen suhteen, itse vierastan myös hieman kaulakoruja :)

   Delete
 3. Suomessa uskalletaan yllättävän vähän vielä käyttää statementkoruja, mutta viime vuosina kyllä nostaneet suosiota. Itse rakastan isoja koruja, niillä saa kivasti tuotua omaa persoonaa simppeliin vaatteeseen. Pienet korut ei ole ollenkaan oma juttu ja se näkyy myös itse suunnittelemissa koruissani. Välillä sitä tuppaa unohtamaan, että voisi tarjota asiakkaille myös ei niin näyttäviä vaihtoehtoja. Mutta ihanat nuo sun kultaiset vaikka itse olen enemmän hopean ystävä! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä,hyvin simppelillä linjalla mennään :) Kiitos Anette, näistä olen nähnyt myös hopeisia versioita ja ne olivat myös kauniita. Xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign