29.8.16

10 % Princess

Hellurei taas! Nyt kirjoittelen jo Vaasan suunnalta. Saavuin tänne perjantaina kaikkine tavaroineni ja viikonloppu hujahti huonekalujahdissa sekä vähän mökkeillessäkin. Nyt istuskelen isäni luona sohvalla ja kissa vetää sikeitä vieressä. Viimeistään keskiviikkona pääsen muuttamaan uuteen asuntooni täällä, joten kiirettä on pitänyt ja siksi en ole blogin puolelle oikein ehtinyt kurkata. Ikävä on kyllä ollut!
Niin, aikamoista hulinaa on ollut viime päivät: Olen pakannut ja siivonnut, säätänyt auton kanssa, sopinut avainten luovutuksista ja remppa-aikataulusta. Infonnut sekä uutta vuokralaista että omistajaa kaikkien aikatauluista, tehnyt muuttoilmoituksen, ilmoittautunut koulun kursseille ja  lopuksi miettinyt että voisko joku teleportata mut siihen kun kaikki on valmista? Torstaina kun olin saanut auton pakattua (kyllä, ihan yksin senkin tein) ja pääsin takaisin asuntooni, istuin siellä pimeässä ja katsoin telkkaria syöden samalla noutopöytä-salaattia suoraan pahvirasiasta muovihaarukalla. Kovinkaan kauan ei tätä riemua jatkunut, sillä äitini onneksi soitti ja ilmoitti hakevansa mut hänen luokse yöksi. Ettei tarvitse siellä yksin pimeässä hengailla.
Vaasan päässä olen onneksi saanut apua muilta sukulaisilta, joten eiköhän tästä muuttourakasta selvitä ;) Helpoin osuus on enää jäljellä! Sitten voin taas pukea tämän prinsessahameen päälle ja palata hetkeksi normiarkeen. Tasapaino on se juttu katsokaas. Pysyy jalat maassa.

Huomenna ajattelin hurauttaa kampukselle ja viettää päivän kirjastossa. Parit rästihommat täytyisi saada tehtyä, ennen kuin voin aloittaa kandini kirjoituksen. Tavoitteena on rutistaa se syyskuun aikana valmiiksi. Aihe ja materiaalia on, nyt täytyisi vaan saada se suodatettua paperille. Hieman ehkä pelkään sen aloittamista, mutta sitten kun miettii miten paljon kirjoittelen muutenkin niin eihän se nyt niin vaikeaa voi olla! Enää 25 sivua jäljellä sitäpaitsi ;)
WEARING
Acne knit (similar here, here, here and here*)
Zara jacket and skirt (similar skirt here*)
Vagabond shoes (here*)
Ray-ban sunglasses
Tiger of Sweden bag

Pictures by Eveliina
*ad links// Hi again! It's me haha. I'm in the middle of this little project called moving so I haven't had any time to write here. Here I am now and I wanted to share this outfit for you. Hint of princess this time ;) This one is good when it's not that cold yet: You can wear knits AND bare legs. I like that!


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

4 comments:

 1. Upeita kuvia! Kuolaan tuota hametta *sydänsilmäemoji* :D

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Haha se on kyllä munkin lemppari :)

   Delete
 2. Vau miten upeat kuvat! :) Sulla on upea tyyli<3

  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign