21.8.16

Dots

Otsikko kuvaa hyvin ajatuksiani tällä hetkellä... Pelkkää tyhjää. Päässä ei ole oikein liikkunut yhtään mitään koko viikonloppuna. Lauantainakin nukuin varmaan kahdet päikkärit, juttelin maksimissaan koirien kanssa, ajatukset eivät ole liikkuneet mihinkään suuntaan. Ehkä hyvä niin, sillä hetken aikaa olinkin jo käynyt ihan ylikierroksilla.
Ylikierroksilla vähän kaikesta, jonka seurauksena hakeudun usein vain itsekseni. Mutta pari päivää on ihan maksimi, nyt olen iloinen että näen kaksi hyvää ystävääni aivan tuota pikaa. Kokoonnumme tuohon naapuriin ja teemme yhdessä aamiaista. Voin jo haistaa tuoreen kahvin sekä banaanilättyjen tuoksun! Ei olla muuten treffattu tällä porukalla kuin kerran tänä kesänä. Silloin kun saavuin Suomeen. Nopeasti se aika menee ja kummasti sukelletaan aina ristiin kaikki. Nyt kuitenkin sovittiin, että istutaan yhteisen pöydän ääreen ja vaihdetaan kuulumisia. Viedään tämä kesä pikkuhiljaa päätökseen, vaikka salaa toivon että lämpimät kelit jatkuisivat vielä ;) Aurinkoista sunnuntaita ruudun toiselle puolen!
WEARING
Zara dress
bag from Lifestyle

Photos by Lilli// Very simple look this time. We took these during the cottage trip few weeks ago. I wish Summer wouldn't end at all! Anyway, have a great Sunday :)


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign