3.8.16

Getaway to the countryside


Viisi tyttöä, yksi auto ja kilokaupalla ruokaa. Mökki keskellä ei- mitään järven rannalla. Siitä on meidän mökkireissu tehty. Ajeltiin tänne Mikkelin seudulle sunnuntai-iltana ja oltiin pakahtua onnesta, kun vihdoin päästiin perille. Tää on just sitä mitä ollaan kaikki kaivattu. Hektinen kesä ja kaupungin vilinä on rutistanut meistä kaikista enemmän tai vähemmän mehuja pois. Oltiin tosi fiksuja ja sovittiin tämä reissu jo alkukesästä, enkä olisi ikinä uskonut että nautin tästä niin paljon! 

Tässä ensimmäisiä fiiliksiä meidän reissun illoista, jolloin ollaan lähinnä köllitty vilttien alla joko sisällä tai saunamökin kuistilla. Katsellen samalla tulipunaista taivasta. Eilen illalla satoi hetken, joten keräännyimme pöydän ympärille tuvan puolelle ja söimme irtareita sekä pelasimme lautapeliä. Sateen ropina on jotenkin todella rentouttavaa, en tiedä miksi. Poltimme paljon kynttilöitä ja kuuntelimme J. Karjalaista sekä muita suomalaisia artisteja. Toisinaan olimme ihan vain hiljaa, kunnes joku meistä heitti ajatuksen ilmoille ja puheen solina alkoi taas. Sateen lakkaessa grillasimme makkaraa kuistilla. Se oli muuten kesän ensimmäinen grillimakkara.


// Five girls, one car, huge amount of food and a cottage in the middle of nowhere. That's what this trip is all about. We're so happy that we planed this trip! Summer in the city has been great, but sometimes you need to escape to somewhere quite place. Where you can hear your own thoughts, do something or do nothing at all. Here are couple of photos from the evening we have had. Look at the sunset! So beautiful.


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

2 comments:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia! :) Odotan niin kovasti lomaa, että pääsen lähtemään jonnekin kavereiden kanssa!

  ❀ Cinderella Days ❀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos täällä on ollut tosi tunnelmallista! Suosittelen mökkireissua kavereiden kanssa, täällä pääsee pois kaikesta hälinästä :) Xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign