1.8.16

Inspiraatiosta


Mikä minua inspiroi? Loppukevään ja kesän olen etsiskellyt asioita, jotka minua inpiroisi. Olen aina ollut jotenkin luova persoona, eikä ihme koska äidin puolella on suvussa meillä taiteilijoita sekä käsityöläisiä vaikka muille jakaa.

Pienenä piirtelin tosi paljon ja kävin jopa yläasteen taidelinjalla Krunikassa. Lukiossa panostin puolestaan superisti hevosiin ja toteutin luovuuttani kouluratsastuksen kautta. Se on mulle kaikkein rakkainta tässä maailmassa ja toivon, että voin sitä jatkaa viimeistään sen jälkeen kun olen valmistunut. Se fiilis, kun saat yli 500- kiloisen omat ajatukset omaavan otuksen työskentelemään kanssasi melkeinpä pelkän ajatuksen voimalla. Se inspiroi mua tosi paljon, koska se on maailman paras fiilis kun onnistuu jossain mitä olen treenannut niin monta vuotta.

Nyt kun olen blogin perustanut ja sitä pari vuotta pitänyt, olen inspiroitunut vaikka mistä. Joskus on pää ollut ihan hirveästi täynnä ideoita ja ajatuksia, että olen herännyt keskellä yötä tai aamulla varhain. Sitten on ollut pakko kirjoittaa ajatus jonnekin ylös tai jos olen oikein innostunut, olen alkanut siltä seisomalta tuumasta toimeen. Sydän pamppailee tuhatta ja sataa, olotila on suorastaan euforinen. Näistä yksityiskohdista olen huomannut, että tää on mun juttu.

Viime aikoina se fiilis on kuitenkin puuttunut, en tiedä miksi. Väsymyksellä on varmastikin ollut iso syynsä tässä. Itseäni melkein jo pelotti, että tässäkö tää mun blogiura nyt on? Pikkuhiljaa hiipunut kiinnostus. Kovasti yritin vakuutella itselleni, etten stressaa postaustahdista ja mulla ei ole mitään hätää, kyllä se inspiraatio sieltä kukkii. Oikeassa olin.

Viime viikolla valvoin yhtenä yönä kello kolmeen asti aamulla selaillen uusia blogeja, etsien inspiraatiota netin syövereistä ja omista ajatuksistakin. Olin taas kerran siinä adrenaaliiniryöpyssä ja siitä lähtien pää on ollut täynnä uusia ideoita sekä intoa toteuttaa ja viedä eteenpäin tätä hommaa. Olen listannut pari asiaa päässäni, joita mun täytyisi parantaa. Yksi niistä on ulkoasu. Loppuviikosta laitankin blogin hetkeksi kiinni ja sivut uudistuvat. Mulla on siitäkin jo visio ja nyt täytyy se vain saada toteutetuksi.

Mikä minua inspiroi? Aika yksinkertaisetkin asiat, mutta kaikessa tässä on kyse oman sisäisen inspiraation löytämisestä. Jos se hukkuu, täytyy mennä hetkeksi itseensä ja testata eri asioita, jotka sytyttäisi luovuuden uudelleen. Se voi olla sama tai eri juttu, mutta niin kauan kun rakastaa sitä mitä tekee, tietää että on menossa oikeaan suuntaan.

Inspiroivaa uutta viikkoa!


// Today I wrote about inspiration. What inspires me? Use Google translate to read the whole text.


Have a great Monday!
Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign