13.10.16

Minimalistic


8. Fringe loafers (on sale)
9. Over the knee boots (also in black!)
(adlinks)

Joskus (tai oikeastaan aika useinkin) vähemmän on enemmän. Omaan makuuni uppoavat simppelit asukokonaisuudet ja kokosin niitä myös tähän tauluun. Kaiken keskipisteenä on tekonahkaiset pöksyt, joiden kanssa voi yhdistää erilaisia ylä- ja alaosia. Nahkainen efekti antaa vähän extraa perusmustille housuille ja omalla ostoslistallani on jossain vaiheessa tavoittena löytää itselleni sopivat samantyyliset housut. 

Viime viikolla taisin mainita loafereista, joihin olen myöskin iskeny silmäni. Juuri tuollaiset mustat joko mokkanahkaiset, samettiset tai kiiltonahkaiset olisivat aika passelit. Puoleen reiteen ulottuvat saappaat matalalla tolppakorolla toisivat kivaa vaihtelua nilkkureiden ja tennareiden rinnalle. Niitä voisi käyttää sekä housujen päällä että sukkisten kanssa ylisuurten neuleiden tai mekkojen kanssa. Ai että!

Mitä mieltä olette vähän minimalistisemmista vaatekappaleista? Tottakai ne ovat usein klassikkoja ja niitä on helppo käyttää vuodesta toiseen. Mielestäni juuri tälläisiin klassikoihin kannattaa panostaa, se maksaa kyllä itsensä takaisin :)


// I've collected some minimalistic items this time. Hope you find something interesting! I just love those loafers and over the knee boots. What's your favorite?Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

2 comments:

  1. Kaikki tässä on just sitä mihin olen itse tykästynyt tämän syksyn aikana joten voi kun nuo kaikki saisi omaan vaatekaappiin Just nyt ja heti;) ei tulisi hetkeen vaatekriisiä !

    ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign