3.10.16

Perfect boots

Viime viikolla postisetä toi minulle parit paketit, joista yksi sisälsi nämä Vagabondin upeat mokkanilkkurit. Saatoitte huomata kun niitä myös snapchatissa (ESSISOPHIE) vähän esittelin ;) Sovitin niitä kotona jalkaan ja pyörähtelin peilin edessä ihastuksesta huokaisten. Ihan täydelliset kengät!
Nilkkurit ovat osa Vagabondin Premium Selection-mallistoa, jossa kengän yksityiskohtiin on kiinnitetty enemmän huomiota ja synteettisten materiaalien sijaan on käytetty nahkaa. Parin sentin korko antaa tarvittavaa ryhtiä ja siro muotoilu on ainakin omaan mieleen suuri plussa. Monesti kengät ovat todella kömpelöitä ja kerrankin joku on keksinyt suunnitella sirot ja simppelit talvipopot. Halleluja!
Mikäli olet vielä syys/talvikenkiä vaille, Boozt myy esimerkiksi Vagabondia. Tämän linkin takaa löydät kyseiset kengät. Sama malli löytyy myös nahkaisena sekä hieman edullisempana versiona.

Superia uutta viikkoa ja kuullaan taas! <3


// OMG I think I've found the most perfect boots ever! I order them form Boozt.com and last week they arrived. I tried them on, and fell in love immediately. This model is called Ava and it's a part of Vagabond's Premium Selection. You can shop the pair here.


(Post contains ad links)


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

6 comments:

 1. Literally got the same kind of boots last week, they are always in :)

  Carmelatte

  ReplyDelete
 2. EIKÄ!!!! MUN ON PAKKO SAADA NOI KENGÄT, IHANAT!! Oon ettinyt tollasii vaik kuin kauan, mutta mitkään vastaantulleet ei oo ollut ihan just 100% sitä mitä haluan, mutta noi on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. JEEE I feel u :D Itselläni oli sama reaktio kun ne näin ekaa kertaa. Ei muuta kuin tilausta tulemaan tai myymälään mars!

   Delete
 3. These are so cute and perfect for any outfit!

  xo,
  Gem+Elli | gemandelli.com/mediterranean-vibes-zaful/

  ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign