27.10.16

Testissä: The Incredible Pore mask

Kun vuodenaika vaihtuu kesästä syksyyn ja lopulta ollaan ihan talven pakkasissa, täytyy ihoon kiinnittää erilailla huomiota. Itselläni on ollut useana vuotena ihon kanssa ongelmia aina näin syksyisin. Se on suorastaan pursunnut epäpuhtauksista ja mulla on kestänyt pahimmillaan parikin kuukautta, ennenkuin olen saanut ne kuriin. Tänä vuonna osasin ennakoida ja kävin jo loppukesästä ihonpuhdistuksessa, lisäksi olen säännöllisin väliajoin pyrkinyt kotioloissa taistelemaan epäpuhtauksia vastaan näillä May Beautyn kasvonaamioilla*.
Sain heiltä testattavaksi ihohuokosia pienentävää The Incredible pore mask- kasvonaamiota, joka sisältää luonnollisia ainesosia kuten savimineraaliseosta. Sen tarkoitus on imeä iholta talia sekä rasvaa pois tehden ihosta samalla puhtaamman ja tasaisemman. May Beautyn tuotteet ovat myös täysin vegaanisia eli peukku siitä myös. 
Naamio levitetään puhtaalle iholle sormin tai jos sinulla on jokin sivellin tai spatula kotona, se jeesaa myös levityksessä. Aluksi ajattelin että riittääköhän putelin määrä koko kasvoille, mutta kävi ilmi että naamio on hyvin riittoisa ja sitä voi levitellä myös leuan alle ja kaulalle halutessaan. Sitten seuraa se hauskin osuus: Anna naamion vaikuttaa iholla noin 20-30 minuuttia. Älä säikähdä, se kuivuu aika paljon ja saattaa kiristää hieman. Kasvoja ei pysty siitä syystä hirveästi liikuttamaan eli jos saat nauruhepulin (kuten meikäläinen), tulee kikattelusta hieman hankalaa :D
Vaikuttamisajan jälkeen voi naamion huuhtoa pois lämpimällä vedellä. Huolellinen kosteutus on tärkeää, nyt kun iholta on saatu ylimääräistä likaa pois joten se on vähän herkillä. Itse levitin kasvoille ensiksi öljyn ja sen jälkeen vielä kosteusvoiteen.

Iho tuntui kasvonaamion jälkeen tasaisemmalta ja puhtaammalta. Tuotetta on suositeltavaa käyttää noin kerran viikossa ja omalla kohdallani ovat ihon epäpuhtaudet pysyneet kurissa paremmin. Hätätapauksessa naamiota voi levitellä kasvoille parikin kertaa viikossa, sillä se ei varsinaisesti kuori ihoa kuten jotkut naamiot tekevät. Liiallinen puhdistuskaan ei ole hyväksi, silloin iho saattaa ärsyyntyä ja puskea epäpuhtauksia esiin.
Onko muuten teillä kenelläkään kokemuksia kyseisestä tuotteesta tai jostain muusta May Beautyn kasvonaamiosta? Tai vastaavasti jos kiinnostus heräsi siellä ruudun toisella puolella, älkää epäröikö heittää kysymyksiä tähän suuntaan! Vastailen mielelläni :)

Bonarina teille lukijoille sain May Beautylta 30% alennuskoodin heidän tuotteisiinsa. Koodilla essipore aktivoituu alennus ja tästä linkistä pääsette myös suoraan verkkokauppaan alennuksen kera. Koodi on voimassa vain rajoitetun ajan eli kannattaa olla nopea tilausten kanssa :) May Beautyn tuotevalikoima kattaa monenlaisia ihonhoitoon keskittyviä kasvonaamioita, joita on helppo ottaa mukaan osaksi ihonhoitorutiinia!// Sorry but this post is only in Finnish :/


Follow me on Instagram/ on Facebook / Snap Chat: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

*Saatu blogin kautta testattavaksi

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign