25.11.16

Black Friday shopping tips

Heippis! Miten siellä voidan? Ajattelin vinkata teille muutamat nettikaupat ja niiden Black Friday -tarjouksista. Tänään on aihetta shoppailuun ja jos oikein fiksuja ollaan, kannattaa hommata osa joululahjoista jo nyt, jos on yhtään ollut mielessä mitään erityistä. Itse ajattelin selailla ainakin jotain nettikauppoja tällä mentaliteetilla, sillä alennukset ovat aika tuntuvia ja osa niistä saattaa jatkua koko viikonlopunkin. Hassua muuten miten nopeasti ihan parissa vuodessa on omaksuttu tämä Black Friday sekä Cyber Monday- kulttuuri tuolta rapakon takaa. Tuntuu että lähes kaikki kaupat sekä ketjut ovat lähteneet innolla mukaan ja alennukset ovat ihan reippaita, mikä vauhdittaa varmasti ihmisten valmistautumista jouluun. Ja marraskuu on muutenkin niin masentava kuukausi, hauskaa että saadaan jotain häppeninkiä meillekin.

Sitten itse tarjouksiin! Kaikki on kätevästi saman postauksen alla, olkaa hyvät.
Ellokselta löydät aivan mielettömän ihania juttuja kotiin! Paljon tuotteita alennuksessa ja säästät myös toimituskuluissa. Black Friday -tuotteet on merkitty punaisin hinnoin. Elloksen sivuille ja ihanaan kodinvalikoimaan pääset tästä
Booztilla juhlistetaan Black Fridayta 20%-50%:n alennuksin! Myös uutuustuotteita ;) Viime vuosien suuren suosion ansioista alennukset ovat voimassa koko viikonlopun, eli jos mietinnässä on ollut uusi takki taikka ihana pehmeä neule, suuntaa oitis tänne!

Zalandolta löytyy tyyliä! Valtavasta 90 000 tuotteen valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin ja alennukset hipovat -70%:a. Jos et ole vielä löytänut sitä oikeaa pikkujoulumekkoa tai uudenvuoden asua, Zalando is the place to be ;) Siis miten pähee tuo sininen tekoturkis on?! Zalandon aleihin pääset tästä.

Toivottavasti näistä vinkeistä on apua teille! Huippua perjantaita ja hauskaa shoppailua <3

(Linkit mainoslinkkejä)

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign