18.11.16

Boutique Minun | Min

Tänne astelen enemmän kuin mielelläni sisään. Te jotka olette kyseisessä putiikissa piipahtaneet, tiedätte miten mukavan vastaanoton sieltä aina saa. Kyseessä on siis Vaasan ehdottomiin helmiin kuuluva Minun | Min- kivijalkaliike, joka myy muun muassa Samsoe & Samsoeta ja Whyrediä sekä sisustuspuolelta löytyy niin HAYta kuin L:A Bruketia. Todellinen skandinaavisen muodin ja lifestylen keidas! Piipahdin kameran kanssa täällä toissapäivänä ja voihan, olisin voinut ostaa koko kaupan. Tai nyt ainakin tiedän mitä haluan itselleni joululahjaksi ;)
Samsoe & Samsoe on kiivennyt kuluneen syksyn aikana lempimerkkeihini ja ehkä yksi syy on se, että olen päässyt hypistelemään näitä kaikkia ihania sekä pehmoisia vaatekappaleita täällä! Samsoe edustaa ennen kaikkea sitä buy less, more quality- ajatusta ja heidän tuotteisiin olen ollut hyvinkin tyytyväinen. Mikäli et pääsee Vaasassa piipahtamassa, Samsoeta voit ostaa myös täältä.
Ihastuin aivan silmittömästi tuohon allaolevaan pörröiseen takkiin! Heiltä löytyy myös kaunis tummanvihreä yksilö myymälästä ja vakavasti harkitsen tämmöistä asennetakkia omaan talvitakkiarsenaalini jatkeeksi. Mitä mieltä olette, kyllä vai ei asennetakille?
Ylläolevat kengät ovat Whyrediltä. Merkkiä löytyy myös täältä!
Tästä aimo annos inspiraatiota itse kullekin! Koko putiikki on sisustettu pikkiriikkisiä yksityiskohtia myöten oikein kauniisti ja minne tahansa katsoo, tuntuu että aina bongaa jotain ihasteltavaa. Tällaisissa liikkeissä vieraileminen on jonkin asteen elämys ja toivottavasti Vaasaan tulisi enemmänkin heidän kaltaisiaan :) Putiikki sijaitsee Vaasanpuistikko 14:ssä ja jos ette vielä ole siellä päin käyneet, suosittelen!


// I just loove this kind of boutiques! Every single piece in this store is so inspiring. Minun/Min store sell mostly Nordic brands, such as Samsoe & Samsoe and Whyred among others. I like the atmosphere in here! It doesn't matter whether you're just looking or actually buying. They treat their customers equally and that's what actually matters. Plus I fell in love no matter where I let my eyes on :D Just look how cool stuff they have! Too bad they don't have an online store, guess you guys need to visit Vaasa.Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Post contains adlinks btw

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign