29.11.16

Fisherman's friend

Ensinnäkin: Herranjumala se on talvi taas! Ihan tosta noin vaan. Vietin koko sunnuntain kotona ja hirvittelin itsekseni ikkunaan paiskautuvia lumipiiskoja. Hirveät irtokarkkinikatkin iski mutta ei tullut kysymykseenkään lähteä siihen tuiskuun tarpomaan. Kaivoin jääkaapista viikko sitten ostamani mangon ja yritin sillä saada tätä himoa taltutettua. Vähän se auttoi, mutta irtarit kummittelee edelleen.

Aamulla sitten herättiin aivan mielettömään Talven ihmemaahan, melkein se aurinkokin sieltä morjensti. Oli erittäin miellyttävää viettää aamulla reilu 10 minuuttia kaivaen autoa lumihangen alta, pultut märkinä ja kengät täynnä puuterilunta. Noh, tulipahan herättyä! Olin kirjastolla jo vähän aamu yhdeksän jälkeen ja intopiukkeena (lue: stressissä) aloittamassa hommia. Tälle viikolle on siis saatu varsin hyvä startti, nyt ei oikein ole aikaa lusmuiluun. Pari tenttiä ja kandi plus kasa muita pikku askarteluja odottaa suorittamistaan. En ole yhtään tajunnut että olen täällä Vaasassa enää ihan maksimissaan kolmisen viikkoa ennen lomalle lähtöä. Itse elän vielä marraskuun puoliväliä ainakin.
Vaikka eihän siinä mitään, sillä kun loma alkaa niin se tuleekin sitten olemaan kaikkien aikojen joululoma! Kaksi auringontäyteistä viikkoa Krabin auringon alla. Kyllä, hahaa! Lähtö on 21.12. ja paluu 5.1. Vietän siellä siis joulun, uudenvuoden ja syntymäpäiväni. Välillä täytyy ehkä vähän nipistää itseään ja todeta, että joo, sinne minä lähden.
Toisekseen: mitä tulee postauksen asuun, se on ehkä yksi käytetyimmistä ever kuluneen syksyn/talven aikana. Paksu palmikkoneule on ostettu viime talvena Marseillen (<3) Zarasta ja olen ollut positiivisesti yllättynyt sen laatuun. Se ei ole kutistunut eikä juurikaan nukkaantunut, vaikka sitä on pesty melkeinpä viikottain.
WEARING
Zara knit
&Other Stories coat and scarf
Topshop jeans
Vagabond shoes
H&M hat

Photos by Jonna

Yhdistän sen useimmiten korkeavyötäröisiin farkkuihin tai hameeseen, hautaudun sen pitkiin hihoihin ja korkeaan kaulukseen. Ihanaa!


// We got snow again! It snowed the other day and phew, it looked like an antarctic over there. Didn't want to go outside, instead, I spend the day just chilling. But yesterday, it was like a Winter wonderland all over again. I think I saw some sunshine, too. This outfit is probably one of those outfit's I've been wearing the most during this fall/winter. So basic, but it works! That white knit is so warm, perfect for the days when I need to study and I want to wear something comfy as well.

More fun stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

4 comments:

 1. Ihanan leppoisaa ja lämmintä lomareissua!

  ReplyDelete
 2. Täältäkin toivotellaan ihanaa joululomaa ja syntymäpäivää sinne Krabin lämpimään! :) Luuletko, että tuota lippistä on vielä myynnissä...olisi niin kiva vaihtoehto leudommalla säällä ainaisten pipojen sijaan?!Näytät upealta kuten aina :)
  -M-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 En usko, mutta siitä on eri variaatioita esim BIK BOKilla ja Zaralla ainakin olen nähnyt tässä ihan hiljattain :) xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign