9.11.16

Golden

Tykkään aivan mieltsisti näistä kuvista! Värimaailma on super ja asu koostuu minun tämän hetken lemppareista: Zaran ylisuuresta neuleesta, Vagabondin nilkkureista ja ihanista, isoista kultaisista korvakoruista. Laukun sain käyttööni Eveliinalta ja se antaa asuun vielä viimeisen silauksen. Tässä siis toinen asu tuon löysän neuleen kanssa, edellisen asupostauksen voitte lukea täältä.

Nyt kun pakkaslukemat keikkuvat aamuisin jopa kymmenessä, voi tätä neuletta käyttää myös esimerkiksi mustien nahkaisten housujen kanssa. Kerrospukeutuminen on hauskaa ja sillä voi saada päivän asuihin edes jotain särmää. Itse kun en jaksa joka päivä vetää päälle sitä toppaa, vaikkakin kauppaan tai salille lähtiessä on mulla vakiovarustuksena lähes poikkeuksetta pitkävartiset Uggit ja supermuhkea untuvatakkini. Eilen sain muutamat huvittuneet katseet kun kävelin illalla keskustan poikki näissä talviromppeissa ja ainut osa mikä meikäläisestä näkyi oli silmät. 
Sisällä tepastelen polviin ulottuvissa villasukissa ja tämän postauksen villaisessa mekossa, jonka tilasin Asokselta aikaisemmin syksyllä. Aikamoisena Michelin-ukkona siis mennään päivästä toiseen heh :) Ensimmäiset glögitkin on jo nautiskeltu muuten! Ja maanantaina ostin jo toisen purkin kaappiin valmiiksi, vaikken mikään jouluihminen olekaan. Täytyy sitä jotenkin yrittää nauttia tästä ajasta, kuten olen teille maininnutkin.
Ja hei! Tekniikkakriisi on ratkennut! Vika oli muistikortissa. Aikamoista vääntöä oli eilinen täytyy sanoa. Ehdin ostaa kaksi muistikorttia, joista toinen ei ollutkaan kameraani sopiva ja lisäksi yhden usb-kortinlukijan, mikäli näin käy jatkossa voin yrittää saada siirrettyä kuvat sen avulla. Feng shui on siis taas kohdillaan ja säikähdyksellä selvittiin. Onneksi!

Tänään mulla on muuten kandini esitys ja saan vähän palautetta tekstistä sekä aiheista, joita voisin siihen vielä lisätä. Täytyy suunnata vähän aiemmin yliopistolle, jotta voin vielä käydä läpi esitykseni ja miettiä mitä aion sanoa. Vaikka itse esitys ei ole kovinkaan iso juttu sinänsä, inhoan sitä jos en ole valmistautunut tarpeeksi hyvin. Ja niin, sitten olisi enää jäljellä kandin korjailu ja viimeistely sekä palautus viimeistään ensi viikolla jihuu! Voin vihdoin vetää ruksin tämän kohdalle.
WEARING
Zara knit and ear rings
Vagabond shoes
Prada bag

Pictures by Eveliina

Hah toivottavasti saitte selkoa kaikesta tästä sekametelisopasta :D Kuinkas siellä ollaan muuten pärjätty lumen sekä pakkasen kanssa? Peukku ylös vai alas talvelle? Mitä mieltä olette asusta?


// This outfit brings together my current favorite pieces: Oversized knit, statement ear rings and black suede boots. Simple and minimalistic! Proper winter has arrived in Finland and some days it's pretty hard not to wear nothing but the comfiest and warmest clothes you own. But that knit is super warm and it fits well with stockings or pants. What do you think?


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign