6.11.16

New & inspiring

Muistatteko kun pyysin teitä linkkailemaan inspiroivia blogeja tähän postaukseen reilu viikko sitten? Tämän viikon aikana olen käynyt läpi noita blogeja sekä vielä etsiskellyt lisää ja tämän päivän postauksessa olisi ensimmäinen blogi, jonka tahtoisin esitellä teille!

Reetta kirjoittaa Fashion Statement- nimistä blogia aina Norjasta käsin ja hän oli linkannut omansa kommenttiboksiin. Ihastuin ennenkaikkea hänen kuviinsa! Pidän niiden tyylistä ja uskomatonta että suurimman osan hän ottaa itse. En tiedä millaista jälkeä minulla tulisi jos yrittäisin vastaavaa :D Reetta kuvailee blogiaan näin:

"Fashion Statement on muotiblogi jossa pyritään tekemään statement. 

Hei! Mun nimi on Reetta ja olen 23-vuotias kauppatieteiden opiskelija ja tällä hetkellä asun Norjassa, Oslossa. Blogini keskittyy nimensä mukaisesti muotiin ja pääpainona on asupostaukset, muoti-ihastukset ja trendit. Mun tyyliä voisi kuvailla sanoilla minimalistic, normcore ja sporty. Mun tavoitteena on inspiroida lukijoita normaaleilla päivän asuilla, olla helposti lähestyttävä ja samaistuttava. Rakastan vintage-leviksiä, paksuja villapaitoja, Adidaksen tennareita, collegepaitoja, kaikenlaisia takkeja, ylisuuria vaatteita, mustaa-valkoista ja harmaata, hattuja, aurinkolaseja ja mitä juntimpia asukokonaisuuksia.  Muodin lisäksi blogista löytyy reissupostauksia, matkustaminen on mun toinen intohimo(!), hieman lifestyleä ja joskus syvällisempiäkin postauksia."
Reetan blogi löytyy täältä. Käykääpä inspiroitumassa!

Rentoa sunnuntain jatkoa :)


More inspiring stuff on my Instagram/ on Facebook / Snap Chat: essisophie 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign