8.11.16

Once a year Karma

Karma iskee muhun kerran vuodessa. Viimeksi katosi upo uusi Acnen huivi, kampaajakäynti oli katastrofi ja kamerakin hajosi. Nyt ollaan uhkaavasti samassa tilanteessa. Olen koko eilisen illan tapellut mun koneen kanssa, sillä se ei tunnista muistikorttiani lainkaan. Monet kerrat olen sen käynnistänyt ja testasin muistikorttia kameraankin. Siinä se kyllä toimii. Tänään aamulla tosta muistikortista lähti pala. Se toimi kyllä silti kamerassa eli alan kääntyä siihen tulokseen että koneessa ei ole mitään vikaa ja muistikortti on hanurista. Stressilevelit hipoo tällä hetkellä pilviä, tekniikan kanssa kun tulee tapeltua niin se menee mulla samantien tunteisiin. Eilen kun tein myös lähtöä salille tuon kaiken sotkun keskellä, en löytänyt saliavainta. Etsin sitä joka paikasta ja kaikista laukuista ja takintaskuista varmaan viisi minuuttia. Kämppä oli kuin hävityksen Jerusalem sen jälkeen. Meinasin alkaa itkemään ihan vaan silkasta vitututuksesta (pardon my French). Ihan oikeasti enkö mä saa lähteä edes salille?!
Ja arvatkaapas mitä. Se saakelin avain olikin mun salikassissa. Siellä mistä olin sitä ensimmäisenä etsinyt. Todella toivon että tämä muistikorttiongelma ratkeaa sillä, että ostan uuden kortin ja se toimii myös koneeseen. Että karma vaan vähän pilailee mun kustannuksella, kurittaa kun menin ostamaan uuden kameran melkeinpä heräteostoksena. Se oli muuten kyllä joka sentin väärti! Pari viikkoa joudun tosin elämään tyyliin nuudeleilla, mutta silti. It was totally worth it.
WEARING
Zara dress
Acne scarf 
&Other Stories coat
Vagabond shoes (adlink here)
Tiger of Sweden bag

Photos by Elina Hyvölä

Nyt kuitenkin hengittelen hetken syvään ja lähden ostamaan uutta muistikorttia. Onneksi sain kaikki tarvittavat kuvat siirrettyä kamerasta puhelimeen ja puhelimen kautta koneelle. Edes jotain hyvää tässäkin tilanteessa.


// Karma hits me once a year. Last time I lost my burgundy Acne scarf, hair salon visit was a total disaster and my camera broke. This time I'm pretty close to that. I don't know if it's my memory card or computer or both that are broken. I'm pretty sure that it's my memory card, it's missing one piece. Even though it's working inside my camera but the computer doesn't recognize it. These kind of things get me so nervous! 


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

2 comments:

  1. Mulla oli eilen vähän ton tyyppinen päivä :P Lähdin kotoa ilman mitään avaimia. Kymppi piti maksaa talkkarille, että sai oven auki ja avaimet mukaan. Ei onneksi mikään kallis keikka, mutta kui idiootti voi olla?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikäh avaimien unohtaminen kotiin on hirveetä! Onneksi vain kymppi, meillä se on 50 e :o

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign