17.11.16

Out of office

Päätettiin parin kaverini kanssa katkaista oravanpyörä ja ottaa suunnaksi kirjaston sijaan kahvila tänä aamuna. Harmaa sää ja räntäsade saattelivat meidät Fazerin kahvilaan, josta valkkasimme pöydän ikkunan vierestä ja tilasimme kupin kahvia myös. Ei siinä että maisemat olisivat olleet mitenkään kovinkaan päätä huimaavat, mutta viime päivien pimeys ja kirjaston seinien tuijottaminen sijasta oli mukava seurailla ikkunan läpi ohikulkevia ihmisiä.
Itse nappasin tiskiltä myös jogurttia ja mysliä, sillä nukkumattina en ollut tietenkään vielä aamupalaa ehtinyt tehdä. Nämä kaksi puolestaan olivat olleet jo aamukahdeksalta liikenteessä eli lienee selvää, että olen tässä porukassa se vähiten aamuihminen haha :D
Kahvilassa oli meidän lisäksi vain kourallinen muita ihmisiä. Yhdessä pöydässä istuivat pukumiehet aamupalaverillaan, toisessa puolestaan skypetettiin. Tiedä sitä kuka siellä toisella puolella oli, ehkäpä rakas sukulainen tai kenties työkollega? Jokaisessa pöydässä oltiin kuitenkin aika lailla omissa oloissa ja ehkä itsekin havahduin toisinaan vain tuijottelemaan ikkunan läpi vailla ajatusten kulkua.
Tänään on ollut jotenkin perjantaifiilis, erittäin vahva sellainen. Aivot lyövät vähän tyhjää ja ajatukset harhailevat, vaikka fokus pitäisi olla. Ehkä tämä maisemanvaihdos vähän sekoittikin pakkaa, mutta hyvällä tavalla. Sitä niin helposti tuudittautuu samoihin rutiineihin, vaikka joskus rakastankin niitä.

Kuullaan taas!

PS. Kivoja juttuja tulossa muuten lähipäivinä vaikka viime aikoina onkin ollut vähän hiljaisempaa! Päivisin kun ei ole kovinkaan montaa tuntia valoa, niin se on vähän rajoittanut tätä hommaa vaikka aiheita olisi. Älkää siis lannistuko, postauksia on tulossa :)


// I started my morning like this today. Lately my days have passed including sitting in a library, going home and heading to the gym. Me and my couple of friends wanted to break that boring thing and we studied at a café for a while.

I like working in a café, I like when people are talking and you can follow them through the window. Have a cup of coffee at the same time.

Sometimes it's fun to break rules, am I right? And hey, lot's of stuff coming so don't go anyway ;) Later!


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign