14.12.16

All of the lights

Satuin aamulla kävelemään keskustan poikki suunnatessani aamiaiselle ja olin pakahtua ihastuksesta. Helsingin keskusta on niin kauniisti koristeltu, mitä ihmettä on oikein tapahtunut?! Aivan posketonta. Matkastani ei meinannut tulla mitään kun pysähtelin melkeinpä joka kulman kohdalle kuvailemaan ja ihastelemaan koristeita. Aamu oli sen verran aikainen, ettei aurinkokaan ollut vielä kunnolla esittäytynyt, joten kaupungissa vallitsi kaunis harmoninen tunnelma. Ihmiset hipsivät, osa kiireessä, osa rauhassa löntystellen töihin.
Sitä niin unohtaa, miten ihana kaupunki Helsinki loppujen lopuksi on ja täähän on mun koti. Kaikkialla on ihmisiä ja joka puolella tapahtuu. Ollaan ihan eri tavalla läsnä kuin Vaasassa. Siellä uppoudutaan siihen pieneen piiriin, jota pyöritellään päivästä toiseen ja kun eletään oikein reunalla, käydäänkin Prismassa eikä Cittarissa ruokakaupassa. Helsingissä mut on nyt parin päivän sisään  vallannut se vanha positiivinen Essi, joka painelee päivät pitkät pitkin stadin katuja ja nauttii joka sekunnista olla läsnä. Tätä Essiä olen kaivannutkin.
WEARING
&Other Stories coat
H&M trend knit
Vila pants
Zara bag

Viime päivät ovat menneet aivan fiiliksissä siis. Ihanaa kun kerrankin on kunnolla aikaa ja  voin nauttia Helsingin parhaista antimista, vaikka olenkin töissä lauantaihin saakka joka päivä. Mut silti. Pelkkää lovea.

Lovea myös teille muruset! Oletteko käyneet ihastelemassa keskustan jouluvaloja?


More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

2 comments:

 1. Voi onpa upeita kuvia :) Ois kyllä ihana päästä itsekin näkemään nuo valot!

  http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Kannattaa ehdottomasti jos on vaan hoodeilla :)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign