20.12.16

Faux fur & beanie

Helou! Pikaiset heipat täällä blogin puolella ennenkuin ampaisen vuoden viimeiseen työpäivään. Kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä kuvat ja tämä asu on mielestäni ihan super! Löysin äidin kaapista tuon tekoturkiksen ja lainailin sitä eilen kun kävin keskustassa hoitamassa vielä viime hetken lähtövalmisteluita. Vähän mietin että miten saisin tuon takin salakuljetettua itselleni, meinaan olen mielessäni havitellut juuri tälläistä takkia itsellenikin. Mistään ei vain meinaa löytyä! Yhtään ehdotuksia?
Pipo on COSilta ja joululahja itselleni. Käytän hattuja ja pipoja viikoittain ellei jopa päivittäin. Tämä yksilö on lämmin mutta kevyt ja tykkään sen mallista. Neutraali väri sopii kaiken kanssa!
WEARING
Zara coat & bag
Vila pants
Vagabond shoes
COS beanie

Pictures by Eve


// One of my absolute favorite winter outfit! So simple but hey, less is more ;) Do you agree?More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

6 comments:

 1. Tuo pipo löytyy multakin, se oli hyvä löytö ja ollut käytössä jo usein :) Katso jos Mango outletissa olisi ton tyyppisiä takkeja, sieltä löysin ainakin itse tosin jo muutama kk takaperin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan huippu pipo, totta! Kiitos vinkistä kävin sieltä etsimässä mutta en ainakaan löytänyt. Ehkä jostain tulee vastaan vielä!

   Delete
 2. Ihana tuo takki ja istuu sulle tosi hyvin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ihastuin siihen itsekin :)

   Delete
 3. Mangosta - ja nyt vieläpä alessa! Tilasin itselleni vastaavan sieltä just tänään, kun oli kokojakin tullut lisää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei mahtavaa! Täytyy käydä kurkkamassa, kiitos vinkistä! xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign