25.1.17

ASENNETAKKI

Onko kenelläkään muulla ollut viime viikkoina vähän keväisempää fiilistä jopa ajoittain? Täällä Vaasan päässä on muutamana päivänä ollut niiiiin aurinkoinen ja virkistävä fiilis että oksat pois. Kovinkaan kauaksi aikaa ei ole kuitenkaan voinut jäädä paikalleen, sillä hommaa riittä edelleen. Tällä viikolla tuli vuoden ensimmäiset stressipurkauksetkin, kun tuntui että kaikki hommat kaatuvat niskaan. Se siitä stressinhallinnasta, huimat 24 päivää osasin sen kurissa pitää :D Toki eräs merkittävä tekijä tässä asiassa saattoi olla huono ja vähäinen uni, jonka kanssa olin taistellut edellisen yön. Jokainen meistä varmasti tietää sen fiiliksen kun uni ei tule ja alat siinä aamu neljän aikaan miettimään asioita. Jos ne ei ole keskeneräisiä kouluhommia, laskuihin tai töihin liittyviä asioita niin tässä vaiheessa vähintäänkin Mitä mä teen mun elämälläni -kriisi puskee jostain sieltä mielen sopukoista esiin.
Kriisi on nyt kuitenkin hallinnassa ja homma pelittää taas. Kaikenlaiset listat ja to do -luettelot toimivat ainakin itselläni, ja tietty se että vaan tekee asioita. Keskittyy yhteen asiaan kerrallaan eikä mieti liikaa kaikkea.

Vaihdetaanpa aihetta kuitenkin vähän kevyempään ;) jookos? Viikonloppuna oli aikaa vähän kuvailla ja tällä kertaa mentiin melko pörröisissä tunnelmissa. Mä olen aivan rakastunut tohon takkiin! Niin överi, mutta kuitenkin söpö. Ja ihan törkeen lämmin, vaikka takki on periaatteessa melko ohut, mutta höyhenet lämmittävät kyllä hyvin. Lisäksi puin takin alle Mohair-neuleen, joka on myös super lämmin. Kyllä nyt kelpasi tepastella keskustassa.
WEARING
Pello Bello jacket
Zara bag
Cèline sunglasses
Vila pants
Vagabond shoes

Ja siis törkeen siistit kuvat me saatiin! Heittämällä ainakin oman listani top kolmoseen. Tällaisia lisää, vai mitä tuumaatte?


// Love my new jacket from Pello Bello! What do you think?

More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

4 comments:

 1. Oi miten ihana takki!<3 Tahtoo tuon :')

  ReplyDelete
 2. Upeita kuvia! Mitä kameraa käytät? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Canon eos 6d:tä :)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign