3.1.17

Brunch by the beach

Meikäläisen uusi vuosi alkoi näin herkullisissa merkeissä, brunssilla turkoosin veden läheisyydessä. Paikka oli nimeltään The Beach ja sijaitsee täällä Ao Nangissa Nopparat Thara- rannan kupeessa. Käytiin täällä myös aattona syömässä ja ruoka oli taivaallista! Palvelu oli jokseenkin hataraa, mutta olemme todenneet että täällä päin maailmaa ei oikein missään meinaa homma pelata. C'est la vie ja niin edespäin ;) Enivei, bongasin heidän mainoksensa Uuden vuoden päivän brunssista ja varattiin mammalle sekä mulle pöytä myös siihen. 
Uuden vuoden juhlintaa ei sen enempää harrastettu, vaan mentiin ennen vuoden vaihtumista nukkumaankin. Olen huono pakkojuhlija ja mieluummin hoidan homman alta pois ja menen nukkumaan kuin pidän väkisin hauskaa. Meidän hotellillakin oli piraatti-teemaiset juhlat ja kaikennäköistä ohjelmaa, mutta sellainen vaan ahdistaa. Sitäpaitsi aamulla ei ollut krapulaa ja pystyin täysin rinnoin nauttia tästä brunssistakin! Valikoima oli mielettömän suuri: hedelmiä, juustoja, leipää, kekesejä, kalaa, salaattia, lämpimiä ruokiakin löytyi aina ribseistä lihapulliin ja pyttipannuun. Raflan omistaja on suomalainen, siksi spydäriä ja lihapulliakin ;) Tosin mistään muusta sitä ei kyseisestä paikasta huomaa, ainoastaan sisustus on ehkä pikkasen paremmin mietitty kuin muissa ravintoloissa.
Olin ensimmäisellä kerralla tilannut itselleni Mai Tai-drinkin, joka tarjoiltiin kivasti ananaksen sisältä ja ajateltiin nytkin äidin kanssa tilata itsellemme samanlaiset sillä se oli ollut aivan super hyvää. Tiskin takana oli kuitenkin tällä kertaa hieman eri baarimikko ja sanotaanko näin että meinasi spydäri lentää kun maistoin drinkkiä ensi kertaan. Loraus appelsiinimehua sekaan oli paikkeilla :D Naureskeltiin, että hyvin alkoi uusi vuosi: Seitinohueilla päivähiprakalla, hip hei!

Kuinkas teidän muiden Uusi Vuosi sujui? Kuulin että Kansalaistorilla oli aikamoiset kemut, se olisi ollut hauska nähdä :)

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign