28.1.17

Tammikuun Bette Box + alennuskoodi

Hei ihanat! Miten on viikonloppu alkanut? Tällä kertaa olisi erittäin mieluisia juttuja teille yhteistyön merkeissä. Kuinka monelle on Bette Box (ent. livbox) entuudesta tuttu? Bette Boxin ideanahan on, että sen tilaajat saavat joka kuukausi itselleen paketin, johon on koottu eri tuotteita testattavaksi. Tuotteet on usein koottu eri bloggaajien käyttämistä tuotteista, joita he suosittelevat.
Tammikuun boxi sisälsi Lumenen uudistuneen Valo-sarjan kasvovoiteen, evon tyvikohottajasuihkeen, Maybellinen uutuusripsivärin, TREsemmén muotoiluvaahdon ja Manna Kadarin poskipunan. En ole kokeillut mitään näistä aiemmin, joten on hauskaa päästä kokeilemaan uusia tuotteita. Omat suosikkini ovat etenkin Lumenen kasvovoide sekä evon tyvikohottaja!
Koska meikäläinen on mukana maaliskuun Betteboxissa, saatte uusista tilauksista alennusta koodilla essiesophie. Koodi on voimassa 22.2.2017 asti ja koskee jatkuvia sekä 3 kuukauden määräaikaisia tilauksia. Koodilla saat siis ensimmäisen boxin hintaan 13,90€ (normaalisti 16,90€). En vielä kerro, minkä tuotteen valitsin maaliskuun pakettiin, mutta se selviää myöhemmin ja viimeistään silloin kun  tilattu paketti saapuu teille ;)

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa! Toivottavasti alennuskoodi on mieleinen!


// Sorry but this post is only in Finnish! Have a great weekend!


More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign