18.2.17

Ihan vaan rennosti

Lauantaissa ollaan. Heräsin kello kahdeksan paikkeilla ja lojuin sängyssä reilu tunnin, ennenkuin ampasin ylös. Nyt pöydällä on valmis aamupala ja kahvi on tippumassa valmiiksi. Että mä rakastan hitaita aamuja!
Postauksen asu puolestaan on sellainen mitä puen päälle jos haluan että mikään ei kiristä tai purista, eikä tarvitse hiuksistakaan huolehtia. Se on sellainen, turvallinen asu. Vaikkapa sunnuntaipromenaadille tai brunssipöytään, kun haluat näyttää ihmiseltä mutta et panostaa liikaa.
WEARING
Pello Bello coat
Cos beanie
H&M trend knit
Zara bag
Mango trousers
Converse sneakers

Tämäkin viikonloppu otetaan ihan iisisti. Lähden maanantaina illalla Helsingiin pariksi viikoksi töiden pariin ja varmaan melkeinpä kellon ympäri painetaan sitten. Oman pikku twistin tähän soppaan antaa kouluhommat ja deadlinet, joita yritän saada hoidettua mahdollisimman paljon pois alta, ennenkuin lähtö koittaa. Huomenna vietetään tyttöporukalla kuitenkin vohvelibrunssia, eli vähän jotain spesiaalia on luvassa kuitenkin ;)

Rentoa viikonloppua!


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista ja Facebookista sekä snapin puolelta essisophie. Nähdään siellä!

2 comments:

 1. Ihana asu, varsinkin toi takki on mielettömän makee! Toi asu on varmasti just niin mukava päällä kuin miten mukavalta se näyttääkin :) Tsemppiä kouluhommien ja deadlinien kanssa! Itseälläkin ensi viikon aikana useamman tehtävän deadline + 3 koepäivää ja 3 työpäivää, huhhuh :D

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos se on ihan supermukava! Haha eikä, tsemppiä myös sinne. Kyllä sitä kummasti aina jaksaa painaa hetken aikaa ihan 200 lasissa ja tuntuupahan vapaapäivä sitten ihan oikeasti ansaitulta. xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign