17.3.17

Kolme raitaa Adidas

Sain lahjakortin Zalandolle ja päätin olla perinteiseen tapaan early bird sekä hommata itselleni tuliterät tennarit. Vanhana Converse-tyttönä joudun ikävä kyllä siirtymään pikkuhiljaa vähän tukevampiin kenkiin, meikäläisen polvet ja selkä kun ei yksinkertaisesti tykkää niistä paria tuntia pidempään. Vähän olen vierastanut Adduja, niistä kun tulee erittäin vahvasti mieleen kolme raitaa adidas ja ala-aste -vibat. Se oli muutenkin sellaista pukeutumisen (ylilyöntien) kulta-aikaa omalla kohdallani ja edelleenkään en voi edes kepillä joihinkin juttuihin koskea.
Superstarit menee edelleenkin ihan yli hilseen, mutta muistan joskus tuijottaneeni kaverini valkoisia Stan Smithejä ja ajatelleeni, että noihan näyttää aika kivoilta. Marseillessa Jonnan jalassa olleet Addut näyttivät myös todella kivoilta (kunnes se kävi ajelemassa niillä mönkijällä aavikolla). Pikkuhiljaa aloin lämmetä ajatukselle. Nehän voisi olla myös mun juttu, mutta mikä malli?
Päädyin Staneihin. Sitten piti miettiä väriä. Valkoiset tietysti, mutta minkä värisillä yksityiskohdilla? Jotkut neutraalit ehdottomasti. Gaudeten näyteikkunassa oli aivan ihanat hennon vaaleanpunaisilla mokkasilla yksityiskohdilla varustetut ja ajattelin kurkata, josko niitä löytyisi myös Zalandolta. Sitten tuli vastaan nämä kultaiset ja mietin että hitto miten siistit. Kultaahan mä käytän aina, joten miksei nää sopisi mun garderobiin? Ai että ne on mageet!

Oli ihan pakko käyttää niitä alkuviikosta, kun liikun muutenkin kouluun autolla ja tiedossa oli pitkä päivä sisätiloissa. Opiskelu oli huomattavasti kivempaa nämä jalassa ;) Vai mitä sanotte? 


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign