22.3.17

Päin vaaleanpunaista

Näytin takatalvelle keskaria ja heiluin viime viikolla hetken näissä tamineissa. Tuntuu, että kaikki takit ja huivit ja pipot ja lakit on kuvattu miljoonasti, nyt otin vaan kylmänviileästi sen nahkarotsin mukaan. Sitten luontoäiti näytti mulle keskaria ja näitä kuvatessa puhalsi toisinaan aika jäätävän kylmä tuuli. Tän jälkeen oli aivan pakko mennä lämmittelemään kohmeisia sormia kaakaolle, heh. Asu on nahkatakkia lukuunottamatta ollut parin viime viikon suosikki. Repäisin ja ostin ensimmäistä kertaa ever farkkuhameen. Mun mielestä toi on aika pähee! Se sopii ihan kaiken kanssa! Neule on puolestaan ollut myös kovassa käytössä. Pitkät, ylisuuret hihat on mukavan lämpimät ja osan viikosta olen pukenut sen juuri kuvan hameen kanssa ja joinain toisena päivänä korkeavyötäröisten farkkujen kanssa.
Ai että miten paljon mä fiilaankaan tätä asua! Mitäs mieltä itse olette? Nappaako farkkuhameet ja hattaranväriset neuleet yhtään?

Tänään muuten vietän vapaapäivää (tupla woop!) ja aamun aion ottaa ihan vaan tsillisti. Alkuviikosta lähti hieman lapasesta tuo työnteko, joten tänään keskitytään ihan vain lepäilyyn. Parit blogijutut olisi tosin tarkoitus kuvata ja vähän koulukirjaakin joudun avamaan, mutta niitä ei lasketa ;)
WEARING
H&M knit and skirt
Zara leather jacket
Vagabond shoes

Pictures by Jonna


Superia keskiviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle<3
PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign