10.3.17

Pastel pink dress

Ehdottomasti yksi Helsingin siisteimmistä paikoista on Töölössä sijaitseva Talvipuutarha, jossa piipahdettiin Even kanssa viime sunnuntaina. Alunperin Lillinkin piti tulla sinne mutta sillä Keijolla meni vähän paikat sekaisin ja neiti löysi itsensä Kasvitieteellisestä :D Voi hitto miten paljon me naurettiin, vaikka siinä tilanteessa ei kyllä niin paljoa naurattanut. Ainakaan Lilliä. Ei siinä mitään sitten auttanut, nähtiin keskustassa vähän myöhemmin sitten ja saatiin onneksi päivän huono tuuri kääntymään.
Lokaatiosta vielä sen verran että wau! Sisäänpääsy on ilmainen ja ympäri puutarhaa löytyy pöytiä sekä tuoleja, jonne aiotaan ehdottomasti tulla eväiden kera. Ihmisiä oli melko paljon, mutta tunnelma oli silti ihanan kotoisa  ja porukka ihasteli kasveja sekä puutarhaa suut ammollaan. Paikka on todellinen Liisa Ihmemaa.
Rakastan muuten tuota asua! Mekko on aivan upea Samsoe&Samsoen kevätmallistosta ja vaikka epäilin aluksi, tuleeko samettista mekkoa käytettyä ilmojen lämmetessä niin mekon nähdessäni livenä totesin että hell yeah! Kangas ei ole lankaan paksua ja ihana väri on ihanan freesi. En malta odottaa että pääsen käyttämään sitä kera paljaiden säärien. Ehkä Milanossa sitten.
WEARING
Samsoe&Samsoe dress (adlink here)
Zara jacket
Selected Femme shoes (adlink here)
Bracelet from &Other Stories

Pictures by Eveliina


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista ja Facebookista. Nähdään siellä!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign