24.4.17

Kun tilanteet eskaloituu

Tilanteet on viime aikoina vähän eskaloituneet. Istun tällä hetkellä junassa matkalla Vaasaan, hyvä että edes muistan omaa nimeäni. Viime viikolla ei tullut ihan hirveästi nukuttua ja se näkyy sekä kropassa että tuntuu mielessä. Työntäyteinen viikko takana, saatoin hieman ylibuukata itseni ja ajatella että no kyllä mä selviän tästä yhdestä viikosta. Vähän puree hammasta ja juo vaan pirusti kahvia, kyllä se siitä. Ja niinhän se menikin. Hauskaakin oli! Kyllä mun työkaverit on kultaa. Viime viikolla pääsin myöskin tutustumaan uusiin yrityksiin sekä ihmisiin ja heidän toimintatapoihin. Super mielenkiintoista! Pääsin nauttimaan kahdesta täysin erilaisesta keikasta, jotka olivat omalla tavallaan elämyksiä. Viime viikko myös avasi silmäni, nyt tiedän paremmin mitä haluan ja mitä en ainakaan halua elämältäni.
Luulin että kun jaksaa rutistaa sen yhden viikon 200 lasissa, voisin painaa pään tyynyyn hetkeksi. Tämä viikko tulee kuitenkin olemaan ihan yhtä kreisi, joskin tasapainoilen koulun, pakkausrumban, muuton ja auton fiksaamisen välillä. Tiistaina illalla pitäisi olla taas koko omaisuus paketissa, että voin siirtää tavarani Vaasassa varastoon kesäksi. Nyt eletään siis maanantai aamua ja istun junassa :D Kun se on hoidettu, hyökkään kouluhommien kimppuun ja torstaina aamulla auto starttaa (toivottavasti) kohti Helsinkiä ja perjantaina pääsen omaan asuntooni siellä päässä. Sain Pääsiäisenä kirjoitettua kandiani siihen pisteeseen että lähetin sen juuri ohjaajalleni ja meidän pitäisi se käydä myös läpi tässä jossain vaiheessa. Toivottavasti saisin siitä hyvät palautteet, jotta voisin kirjoitella sen valmiiksi ensi viikolla. Jos en. No sitä en ole edes miettinyt.
WEARING
H&M cashmiere and wool knit
Zara jacket
&Other Stories knit
Mango pants
Adidas sneakers

Pictures: Riikka

Jäniksen selässä siis mennään vielä tämäkin viikko! Yritän parhaani mukaan päivitellä myös blogia, materiaalia on onneksi tallessa. Onneksi. Onneksi vappu on kohta. Silloin kaikki tää on ohitse ja ihan sama sataako taivaalta tiskirättejä, aion nauttia siitä täysin rinnoin.PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

2 comments:

 1. Kunnon härdelliviikot on toisinaan ihan parasta mutta yhtä aikaa älyttömön rankkaa ja kuluttavaa. Muista tosiaan palautua kunnolla<3

  http://ellimarias.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Ja sitä jää tosi helposti päälle semmonen asioiden suorittaminen älyttömällä tahdilla, vaikka ei edes olis mitään stressattavaa.

   Kiitos paljon<3 Lupaan haha :)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign