26.5.17

Afterworkit Tommyn kanssa

Pari viikkoa sitten vietettiin Kampin kauppakeskuksessa upouuden Tommy Hilfiger -myymälän avajaisia afterworkkien merkeissä. Mentiin sinne porukalla yhdessä Lillin ja muutaman muun kanssa. Valoisa myymälä oli laitettu priimakuntoon aina tarjoiluja myöten, D.R.E.A.M.in tytöt soittivat levyjä  ja paikalla oli runsas joukko vieraita katsastamassa, miltä näyttää kesän mallisto.
Myymälän valikoimassa oli hyvin paljon esimerkiksi erilaisia bomber-takkeja, farkkuja, tennareita, t-paitoja ja mekkoja Hilfigerin tunnusomaiseen värimaailmaan upotettuna. etenkin omaa silmää miellytti tuo Gigi Hadidin malliston punainen bomberi, jota vähän mallailinkin siellä. Takki sopisi täydellisesti valkoisen mekon tai ihan vain teepaidan ja farkkujen kanssa, sekä toimisi hyvänä lämmikkeenä viileinä kesäiltoina (lue: joka päivä!).
Ilta meni hyvin nopeasti ja lähdettyämme saatiin taiteilla meille vielä coolit kangaskassit silittämällä paikat kankaaseen kiinni. Hyvä idea muuten, jos haluaa itsekin tuunata ihan tavallisen kangaskassin kotona. Ja kannattaa muuten käydä piipahtamassa myymälässä, jos ette vielä siellä ole käyneet. Hilfiger store löytyy Kampin kauppakeskuksen 2. kerroksesta!

PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign