8.5.17

Helsinki tip: Brunch at Andante café

Vinkki vitosta kehiin! Jos mietit pääsi puhki aina sunnuntaisin, että missä olisi kiva käydä brunssilla, kannattaa suunnata Punavuoreen. Siellä Fredalla sijaitsee kahvila nimeltä Andante (Fredrikinkatu 20), joka toimii samalla kukkakauppana. Kahvila tarjoilee aamiaista sekä lauantaisin että sunnuntaisin ja on auki kello 11-18.
Paikka on sisustettu hyvin pelkistetysti ja tilaa oli oikein hyvin, vaikka vähän jännitimme että saadaankohan edes pöytää. Muutamat kaveriporukat istuivat viereisissä pöydissä ja eräs mieshenkilö naputteli tietokonettaan ikkunan vieressä.

Brunssimenu koostui puolestaan jogurttikulhosta, avokadoleivästä, banaanileivästä, tuoremehusta ja kahvista. Hintaa setillä on 19 euroa. Voit myös valkata listalta yksittäisiä ruokia ja koota oman aamiaisesi. Andanten valikoimasta löytyy myös erikoiskahveja. Mikäli haluaa varmistaa paikkansa, kannattaa varata pöytä etukäteen. Näin jälkeenpäin luin, että kahvilan omistajat valmistavat 20 annosta per päivä ja tiedottavat aamiaisista facebook-sivullaan. Sieltä kannatttaa siis käydä tsekkaamassa viikonlopun menu.
Tänne kelpaisi tulla myös arkena kahvittelemaan! Täytyypä testata joku päivä, vielä kun on edessä parit kouluhommat jotka täytyisi saada pakettiin, joten voisin hyvin kuvitella tekeväni hieman hommia koneen kanssa samalla. Ilmapiiri kahvilassa oli hyvin levollinen!

Mikä?
Andante coffee shop

Missä?
Fredrikinkatu 20

Valikoimaan kuuluu?
Aamiaista ja brunssia viikonloppuisin, raakakakkuja ja muuta pientä purtavaa sekä kahvia.

Huomioitavaa?
Pöytävaraus on suositeltavaa.


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

2 comments:

  1. Näyttää todellakin käymisen arvoiselta paikalta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa käydä kurkkaamassa! Luulenpa että kovinkaan moni ei tästä tiedä :)

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign