31.5.17

Kauneustuotteet joita en vaihtaisi

Vaihteeksi asiaa kauneudesta ja kosmetiikasta! Etenkin ihonhoitoon liittyviä postauksia on ollut viime aikoina vähän vähemmän, mutta nyt kun olen muutaman kuukauden ajan käyttänyt uusia tuotteita ja todennut nämä kaikki ainakin omalle iholleni ihan superhyviksi niin laitetaanpa hyvä kiertämään.
Bare Mineralsin complexion rescue -ultakevyt meikkivoide on ihan mieletön tuote, johon ihastuin heti sitä testattuani. Käytin talvella Bare Mineralsin nestemäistä meikkivoidetta ja nyt tästä putelista kuulin äidiltäni. Tuote on geelimäinen superkevyt meikkivoide, jossa on 30 suojakerroin. Se tasoittaa ihon sävyä ja suojaa sitä samalla. Levitän voidetta pienen määrän päivävoiteen jälkeen käsin, jolloin se levittyy tasaisesti. Sivellintäkin voi käyttää, mutta kannattaa olla tarkkana ettei ota sutiin liikaa tavaraa, muuten lopputuloksesta tulee tunkkainen. Tätä tuotetta ei siis todellakaan tarvitse levitellä kilokaupalla ihoon, eli se on hyvin riittoisakin. Omani ostin Milanosta, mutta putelia löytyy ihan kaikkialla missä myydään Bare Mineralsia (esim. Stockmann, Kicks ym).
Byredon Black Saffron- hajuvesi. Tätä olen käyttänyt alkuvuodesta lähtien ja tuoksu on super pehmeä, mutta kuitenkin mausteinen. Sahrami on todella jännä aine: ensiksi tuoksu on ehkä hieman kirpeä. Iholla tuoksu muuttuu todella pehmeäksi ja monet ovatkin kehuneet sitä, sekä hämmästyneet miten erilainen se on suoraan pullosta tuoksutettuna. Tässäpä hyvä muistutus ettei tuoksuja kannata ostaa ilman, että testailee niitä ensiksi iholle.
Clinique moisture surge intense -päivävoide. Cliniquen voiteiden nimiin olen vannonut jo reilu vuoden, ne ovat nimittäin ainoat voiteet jotka ratkaisivat iho-ongelmani. Ennen luulin että ihossani olevat epäpuhtaudet johtuvat hormonien epätasapainosta, mutta otettuani käyttöön Cliniquen voiteet tajusin että ihoni oli vain niin kuiva ja siksi se pukkasi finnejä pinnalle. Geelimäinen koostumus levittyy hyvin ja kosteuttaa. Iho ei myöskään rasvoitu päivän mittaan, koska se on ihan oikeasti kosteutettu. Olen pari kertaa testannut vastaavia tuotteita, mutta jo parin päivän jälkeen iho reagoi ja finnit ovat palaneet. Tästä tuotteesta en siis luovu vaikka mikä olisi! Jos joku siellä kärsii samantyyppisestä ongelmasta, että iho pukkaa epäpuhtauksia vaikka mikä olisi, kannattaa testata näitä Cliniquen voiteita. Voi olla ettei ihosi ole tarpeeksi kosteutettu.

Stara Mydlarnian beta karoten ihoöljy. Tutustuin tähän tuotteeseen (jälleen kerran) äitini kautta, ja nyt puteli on itselläni ahkerassa käytössä. Kuiva ihoni tarvitsee toisinaan myös extrakosteutta ja olen käyttänyt voiteiden alla erilaisia öljyjä. Stara Mydlarnian öljy on puolalainen ekosertifioitu tuotemerkki, joka myy ihonhoitoon erikoistuneita tuotteita kuten beta karoten tai argan- öljyjä. Tämä öljy on väriltään oranssia, joka levitettäessä iholle antaa sille samalla kevyen värin. Beta karoten imeytyy suoraan ihoon ja se jeesaa sitä myös auringossa ollessa. Iho ei pala yhtä helposti ja tuote on ikään kuin luonnollinen bronzeri. Levitän öljyä myös kaulaan ja dekolteelle, sillä etenkin dekolteen alue on meikäläisellä se kohta, joka kärtsää useimmiten. Stara Mydlarnian tuotteita voi tilata heidän nettisivuiltaan :)

Löytyykö yhtään tuttuja tuotteita?


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign