17.5.17

Spot-a-shop: nettishoppailijan aarreaitta

Yhteistyössä SPOT-A-SHOP

Mitä jos nettikauppojen ale-valikoimia olisi mahdollista selata yhden sivuston kautta? Voisit tämän sivuston avulla rajata hakutulokset niin, että se näyttää haluamasi brändit ja nettikaupat sekä tarvittaessa parhaat alennusprosentitkin. SPOT-A-SHOP on vastaus tähän kaikkeen!
Palvelun erikoisuutena on siis yksinkertaistettuna se, että voit kotisohvaltasi selailla kätevästi usean eri nettikaupan ale-valikoimaa samalta sivustolta ja näin ollen tehdä myös mielettömiä löytöjä. Sivustolle on koottu suosituimpien nettikauppojen, kuten Zalandon, Asoksen, Booztin ja Sportamoren valikoimaa. Kun asiakas löytää etsimänsä vaatekappaleen, ohjaa SPOT-A-SHOP käyttäjän alkuperäiseen nettikauppaan, jossa hän voi suorittaa ostotapahtuman loppuun.

Sain yhteistyön ohessa tilata SPOT-A-SHOPin kautta itselleni vaatteita ja testasin samalla heidän sivustoaan. Minulla oli mielessä muutamat eri nettikaupat, kategoriat sekä brändit, joiden ale-valikoima kiinnosti kaikkein eniten. Sivustolla oli helppo liikkua ja pystyin rajaamaan hakutulokset edellämainittujen speksien mukaisiksi. Päädyin lopulta klikkailemaan itselleni kuvien marjapuuron värisen villaunelman Zalandon valikoimasta mukavalla aleprosentilla. Kyseinen neule on Samsoe & Samsoen ja sitä olin jo aiemmin talvella hypistellyt. Nappi löytö sanoisinko!
WEARING
Samsoe & Samsoe knit (gifted)
Bik Bok jeans
&Other stories bag and loafers

Vinkkinä siis kaikille alehaukoille ;) Itse koin sivuston hyvin helppokäyttöiseksi ja etenkin näin kesää kohden kun mennään, voi sitä kautta löytää itselleen vaikkapa juuri sen oikean valmistujaismekon tai kevättakin -huimalla aleprosentilla. SPOT-A-SHOPin sivustolle pääsee tästä. Eikun testailemaan!


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign