30.5.17

Vintage stories

Muistan jokin aikaa sitten törmänneeni Julia Toivolan blogissa postaukseen, jossa kerrottiin totuuksia vaatteiden takaa. Bloggaajat, ja etenkin muotibloggaajat kun postaavat kymmeniä asuja vuosittain sivuilleen ja monet vaatekappaleet saattavat olla vain kertakäyttökamaa. Osa vaatteista lainataan showroomeilta, mikä on sinsänsä kätevää jos pää lyö tyhjää eikä omasta vaatekaapista keksi mitään järkevää päällepantavaa. Mutta silloin näillä vaatteilla ei välttämättä ole mitään sen kummempaa tarinaa, tarkoitusta. Pääsin näissä kuvissa poseeraamaan aikamoisen aarteen kanssa, kun järkättiin ystäväni kanssa kuvauspäivä muutama viikko sitten. En ole koskaan luokitellut itseäni varsinaisesti vintagen käyttäjäksi (ihan vain pelkästään sen puolesta että ne vaatteet tuoksuu jotenkin oudolle), mutta puettuani puseron päälle totesin että ehkä se voisi ollakin meikäläisen juttu!
Ystävälläni on edesmenneen mummonsa vintage-vaatteita ja kuvan pusero on aitoa Dioria olkatoppauksineen sekä printtikuosineen. Jokainen puseron sauma on huolella tehty, kankaan printti on yhtenäinen ja puseron kunto myöskin moitteeton. Puettuani sen päälle olin aivan että wau, taidanpa käydä useammin Kaivarin Kanuunassa sekä Töölön Relovessa! Hienovaraisesti myös vihjasin että mikäli pusero kaipaa rakastavaa kotia, voisin sen mielelläni kotiuttaa. Toki tällaiset aarteet, joilla on rutkasti tunnearvoa, ovat harvoin myynnissä.

Kuvien housut ovat puolestaan ystäväni Lillin. Haha meillä kävi hauska mäihä tässä asiassa, sillä olin joskus ostanut vastaavat (hieman lyhyemmät) mustat pöksyt H&M:stä ja hengailtiin siinä Lillin luona. Esittelin uusia pöksyjäni hänelle ja jotenkin tilanne eteni siihen että testailtiin lopulta toistemme housuja peilin edessä, sillä Lillin housut olivat hänelle vähän liian pitkät ja minä puolestaan mietin että pitäisiköhän mun käydä vielä jostain etsimässä pidemmät pöksyt. Lähdin sieltä sitten tyytyväisenä uusien housujen kanssa ja näistä on tullut yksi kevään luottovaatekappaleeni.

Kengät ostin ennen pääsiäistä ja Milanon reissua. Olin himoinnut näitä ei niin korkeita -tolppakorkoja jo jonkun aikaa &Other Storiesin hyllyllä ja sovitettuani niitä yhdessä tämän mekon kanssa, lähtivät ne mukaan myös kassalle. Super mukavat kengät ja sopivat sekä arkeen että juhlaan.
WEARING
Dior blouse
Bik Bok pants
&Other Stories shoes


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign