3.6.17

Avaruuskengät

Täytyy tunnustaa. Viime aikoina en ole juuri kotona viihtynyt, vaan olen mennyt tukkaputkella töistä töihin ja sitten yhtäkkiä löytänyt itseni ystävieni ympäröimänä ties mistä Helsingin menomestasta tai puistosta. Kotona olen ollut vasta keskiyön jälkeen, pessyt ainoastaan hampaat ja muutaman tunnin päästä ollut taas menossa. Välillä on ollut ihan sairaan siistiä, mut välillä olen ruoskinut itseäni että miksi en vaan mennyt ajoissa kotiin. Sitten taas olen ajatellut että yolo! Antaa palaa. Liian kauan olen ollut mukavuuskuplassa 9 tunnin yöunieni ja rutiinien kanssa. Reilu viikko takaperin luettelin muutamia tulevan kesän asioita sekä ajatuksia tässä postauksessa ja se että jaksaa pinnistää itsestään työpäivän jälkeen vielä vähän energiaa, on aika hyvin oikeastaan toteutunut! Kesä on siis omalta osaltani otettu aika 200 lasissa vastaan. Johtuisiko se näistä mun uusista avaruuskengistä?
Olen ihastellut kultaisia kiiltäviä kenkiä koko kevään, niillä kun saisi kivaa kontrastia toisinaan tummanpuhuviin asuihin. Kultainen ja valkoinen käyvät myös raikkaasti yhdessä ja... No kultainenhan käy kaiken kanssa! Mitäpä sitä perustelemaan. Tällä kertaa kengät sai kaverikseen mustaa ja printtiä. Löysät vajaat housut ja lyhyehkö printtipusero nahkatakin kanssa on ihan peruskauraa, mutta se toimii! Tarvittaessa kun kietoo kaulan ympärille huivin, pärjää tämän asun kanssa vähän "trooppisemmisakin" sääolosuhteissa. En siitä sen enempää, tiedätte varmaan mitä tarkoitan ;)
WEARING
Mango shoes (adlink here)
Bik Bok pants
Zara blouse and leather jacket
&Other Stories bag

Viime viikot on siis ollut täynnä iloa ja naurua, vaikka välillä tuntuukin että mattoa vedetään jalkojen alta ihan huolella. Jotenkin oudon onnellinen olen silti, ehkäpä just siksi että pitkästä aikaa tunnen olevani vapaa ja voin tehdä ihan mitä haluan. Ja ei, en ole ollut parisuhteessa.

Tämäkin viikonloppu menee vahvasti töiden parissa, tänään tosin käydään äidin kanssa aamupalalla testaamassa uutta Healthinkiä ja ajattelin pitkästä aikaa nukkua oikein pitkät päikkärit ennenkuin säntään töihin. Lemppariharrastukseni  kun on jäänyt viime aikoina ihan tauolle haha.

Mitä pläänejä teillä on viikonlopulle?

PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

6 comments:

 1. Siistit kengät! Mulla on myös kultaiset kengät, ne on piilokorkkarit jotka näyttää sneakereilta, ostettu joskus aikanaan sillon Spiritistä. NYt en oo kovin paljon käyttänyt, mutta ne on ihan kivat ja sopii farkun kanssa hyvin yhteen.

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo farkkujen kanssa ajattelin itsekin näitä käyttää :) kultainen kun on niin simppeli loppujen lopuksi!

   Delete
 2. millä ohjelmilla muokkaat sun kuvia? 👀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vsco:lla ja sitten ihan perus muutan kontrasteja ja valokohtia ym :)

   Delete
 3. Kiva blogi sinulla!
  Olisi kiva kuulla lisää opinnoistasi ja siitä, mistä kursseista olet pitänyt ja mistä et? Olet ilmeisesi tehnyt kandityötä, oletko valmistunut kandiksi ja meinaatko jatkaa maisteriin?
  Kiva, jos kertoisit lisää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luen rahoitusta ja kandi tulee kesän aikana ulos. Maisterin opintoja on tehty jo vuoden alusta lähtien :) Kivaa on ollut! Toivottavasti tässä oli vastauksia kysymyksiisi. Xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign