16.6.17

Hello yellow

Oranssinkeltainen houkuttelee todella paljon. On aina houkutellut. Spotattuani Bik Bokilla tuon ihastuttavan röyhelöhihaisen puseron, se oli pakko saada! Puseron pitkät hulmuavat hihat ovat todellisia katseenvangitsijoita ja tuntemattomatkin ovat tulleet sitä kehumaan. Selkeästi nappivalinta siis ;)
Tässä asussa on mielestäni hauskaa se, että joka ikinen näistä vaatekappaleista on ihan lemppareitani! Ja se, että asu olisi varsin muodollinen, mutta korikassi tekee siitä hyvin kesäisen ja rennomman. Samoin vähän pidempi ja viimeistelemätön farkkuhame. Mitä te tykkäätte?
WEARING
BIK BOK blouse
H&M skirt
&Other Stories loafers
Straw bag from Lifestyle boutique

Ja kesäkelit sen kun meitä hellii! Niin ihanaa kun on voinut ihan paljain säärin vaan porhaltaa kesämekoissa ja toissapäivänä istuttiin ystävän kanssa terassilla, melkein kuuma tuli. Toivottavasti yhtä hyvät säät jatkuisi myös ensi viikolle ja Juhannuksena. Sormet ja varpaat ristiin. Nyt alan syömään aamupalaa ja keitän kupin kahvia ennen kuin porhallan Taste of Helsinkiin töihin. Siellä ollaan sunnuntaihin saakka nautitaan auringosta, hyvästä ruoasta ja juomasta. Sekä tietysti hyvästä seurasta! Mitä pläänejä teillä on? Lähteekö kukaan mökille, sillä nyt olisi aika täykky mökkeilykeli.

Kuullaan taas :)


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

2 comments:

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign