21.6.17

Helsinki tip: Uudistunut Healthinki

Hei vaan! Muutama päivä meni taas kuin suhauksessa ja tietty ihan 200 lasissa. Etenkin maanantai oli aivan käsittämätön päivä, asioita vain loksahteli paikoilleen ja hihkuin mielessäni että kerrankin (!!!). Tänään otan siis suunnan kohti Tukholmaa pressimatkan merkeissä ja perjantaina lähdetään Oulun suunnalle Juhannuksen viettoon super porukalla. Saas nähdä mitä käy, mutta seurailkaa meikäläisen matkaa Instastoorien sekä instagramin puolella niin pysytte kärryillä ja matkan tarkoitus selviää aamupäivästä ;) Liput Ruis Rockiinkin on nyt myös takataskussa ja innoissani odotan seuraavia viikkoja! Iik!
Sitten taas Helsingin kahvilavalikoiman pariin. Tällä kertaa vinkkailen uudistuneesta Healthinkista, joka avattiin uudelleen Ravintola Torin tiloihin Punavuoreen (Fredrikinkadun torille). Uusi ja avara kahvila tarjoilee aamiaista sekä voileipiä ja lounasta. Istahdin pöydän ääreen äitini kanssa muutama viikko sitten ja tilailtiin listalta vähän ristiin rastiin juttuja ja maisteltiin niitä. Pidin erityisesti avokado-kananmuna voileivästä ja runsaasta smoothiesta. Smoothiebowlit olivat myös täyttäviä ja sisältävät muun muassa heidän itse valmistamaa granolaa. Voit valia listalta joko yksittäisiä juttuja tai kokonaisia settejä, ihan up to you. Ai niin, inkiväärishotti oli kova juttu myös! Suosittelen, vaikka se aika reippaasti kihelmöihikin. Ei tosin olisi pitänyt hörppästä koko shottia kerrallaan haha :D
Joten käykää ihmeessä täälläkin! Nyt on Punavuoressa hyvä aamupalapaikkojen kolmio: Kuuma, Healthinki ja Andante hyvin lähellä toisiaan eli on mistä valita.

Tsaukki! xxPSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign