12.6.17

Laiturikahvit

Hei ihanaiset! Miten teidän viikonloppu sujui? Itse polkaisin käyntiin kesän festarirundin, joka alkoi Teurastamolla pidetyllä Sidewaysilla. Perjantai sekä lauantai päivät nautittiin auringosta ja musiikista, tavaten ihan älyttömästi tuttuja! Ehdottomasti jos ensi vuonna en ole töissä Sidewaysin aikaan, harkitsen vakavasti sinne lähtemistä. Miljöö oli todella kiva, ihmiset osasivat käyttäytyä ja musakattauskin yllätti positiivisesti. Paljon tuli kuunneltua sellaisia artisteja, joita en tiennyt entuudestaan ja tämän viikonlopun jälkeen popitan niitä ihan satavarmasti!

Sunnuntaina (eli eilen) otettiin ystäväni kanssa vielä kerta kiellon päälle, ja lähdettiin keskustaan käppäilemään sekä lounaalle. Tarkoitus oli ensiksi piipahtaa myös Pikku-Roban katujuhlassa, mutta hommathan meni pelkkään ruokailuun: Pizzaa ja pullaa, jälkkäriksi vähän shoppailua. Laitetaan se shoppailu sateen piikkiin. Pizzapaikasta teen ihan oman postauksen, toki hehkutin sitä jo Instagramin (essiesophie) puolella, mutta tänään muutama fiilistelykuva meidän kahvihetkestä ennen pizzaa. Jos on hyvä ilma, niin miksi ei ottaisi kuppeja mukaan ulos ja tepastelisi laiturille?

Jouduttiin odottamaan jonkin aikaa ennen lounasta ja käytiin pitkästä aikaa Katjajanokan puolella istuskelemassa. Asuttiin perheeni kanssa siellä monta vuotta ja olin unohtanut miten ihastuttavaa aluetta skatta oikein on! Ostettiin jääkahvit ja pullat Johan & Nyströmiltä ja istahdettiin laiturin puolelle. Kyllä maistui eväät taas paljon paremmilta <3

Huippua uutta viikkoa kaikille!


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

2 comments:

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign