23.6.17

Metallic pleated skirt

Tukholman reissu on nyt ohitse ja edelleen ollaan reissun päällä. Palataan Stokiksen maisemiin myöhemmin ;) Tällä hetkellä istuskelen junassa matkalla Kokkolaan, josta matka jatkuu bussilla kohti Kalajoen maisemia. Juhannus menee osin töiden merkeissä, mutta onneksi päästään vähän nauttimaan myös mökkielämästä. Ajateltiin työkavereiden kanssa pistää pöytä koreaksi ja mikäli vain löydän kasan kukkia jostain, väsään itselleni kukkaseppeleenkin. Eiköhän tästä juhannus saada aikaiseksi! 
Aasinsillalla itse postauksen asuun: Vekkihameet ovat edelleen pop ja itsekin omistan pari kappaletta niitä. Tällä kertaa mentiin tässä metallisessa, joka on oikeastaan enemmän kultaan taittava väriltään ja kangas jokseenkin pliseerattua. Se passaa näppärästi ihan perus teeppareiden kaverina tai kylmemmillä säillä yläosaksi voi pukea myös villapaidan. Tää on mun mielestä taas niitä asuja, joissa on super mukava olla ja se käy niin arkeen kuin juhlaankin ihan vain esimerkiksi kengät vaihtamalla!
WEARING
&Other Stories skirt and a bag
Zara jacket
H&M basic tee shirt
Adidas sneakers

Pictures: Jonna

Näiden kuvien myötä toivottelen siis huippua Juhannusta kaikille! Toivottavasti säät suosivat ja kaikilla on hauskaa. Palataan astialle taas loppuviikosta :)PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign