1.7.17

Flounce dress & blue door

Kesällä on kiva pukeutua värikkäästi, eiku... Hulmuavat, löysät vaatekappaleet ovat kesän yksi parhaista puolista. Tummanpuhuvasta värikoodista huolimatta! Pukeutumiseen ei tarvitse käyttää kahta minuuttia enempää, sillä asut koostuvat korkeintaan muutamasta vaatekappaleesta. Tykkään tästä asusta sen yksinkertaisuuden puolesta ja mekko on I-H-A-N-A.
Nämä kuvat on napattu Tukholman reissulta viime viikolta, jolloin vietettii aamupäivää keskustassa aamiaisen sekä kiertelyn muodossa. Lämpöä piisasi, vaikka taivaalta satoi muutamia sadepisaroitakin. Asu sopii erinomaisesti kaupungilla dallailuun (miinus kenkävalinta, loaferit olivat ehkä vähän hankaavaa sorttia näin kahden peräkkäisen päivän kiertelyyn) ja naureskeltiin meijän turre-lookeille, sillä liikuttiin keskustassa matkalaukkujen sekä kameroiden kanssa. Muuten olisi mennyt liikaa aikaa matkustamiseen ensin kämpiltä keskustaan ja sitten uudestaan keskustasta kämpän kautta lentokentälle. Haluttiin käyttää kaikki vähäisetkin minuutit hyödyksi, mitä meillä oli :) Ja hyvin siinä onnistuttiinkin!
WEARING
&Other Stories head to toe
YSL ring

Pictures: Lilli

Jos muuten pitäisi vielä mainita jokin vaatekappale tai asuste, jota pidän niin sanotusti aarteenani, se on tuo YSL:n kultainen sormus. Kultaisen ja turkoosin yhdistelmä toimii aina ja se tulee mielestäni parhaiten esiin juurikin tällä tavalla simppelin asukokonaisuuden kanssa. Mulla kävi ihan mieletön tuuri siinä, miten sen itselleni ostin. Joskus aikoinaan Facebook-kirpparilta aika lailla sikana säkissä. Sormus sopi kuitenkin täydellisesti ja nykyään niitä ei ilmeiseti löydy edes kivien alta? Tässäpä siis aarre, josta en luovu edes kuolinvuoteellani ;)


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

2 comments:

  1. Tuo kuvauspaikka kyllä kruunasi tuon tyylikkään klassisen asun. Huikeita kuvia! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih kiitos! :) Se oli ihan mieletön!!

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign