21.7.17

Parisienne (ish)

Helou ihanaiset! Asua pukkaa taas, tällä kertaa parin viikon takaa ja tässä versiossa on muutama itselleni vähän uudempi juttu, joita olen halunut jo pitkän aikaa testailla. Farkkuhameethan ovat ihan kuuminta hottia jälleen kerran ja itsekin siihen trendiin hurahdin. Minimittaiset ei kuitenkaan ole mun juttu, mutta onnistuin haalimaan itselleni Leviksen vähän pidemmän vintage (?) hameen Facebook-kirpparilta. Jess! Se oli päälläni myös Ruississa ja lähes aina kun säät sallii. Ihan super vaatekappale, jota voi käyttää syssymmällä myös sukkahousujen kanssa.
Pientä pariisitar-vibaa saa asuun kun kietoo kaulaan värikkään huivin. Rakastan huiveja yli kaiken ja talvella pidän niitä melkeinpä päivittäin, jos en kaulassa niin olalla ainakin. Miksi en siis kietoisi myös kesäaikaan söpöä, vähän lyhyempää huivia kaulan ympärille? Se sopisi hyvin myös valkoisen tai mustan mekon TAI off shoulden paidan kanssa. Täytyypä  testata ja koittaa saada kuvattua vielä tännekin! Ehkäpä Köpiksessä sitten.
WEARING
Levis skirt
Adidas sneakers
H&M t-shirt
Zara jacket
Ray-Ban sunglasses
&Other Stories bag

Taas ollaan viikonlopussa muuten! Itselläni sekoittuu täysin arki ja viikonloput töiden puolesta, joten on hassua että kerrankin olen vapaalla viikonlopun niinkuin normaalit ihmiset ;) Suuntaan tietysti mökille Mikkelin suuntaan yhdessä tyttöjen kanssa, mutta ihan vapaalle ei voi heittäytyä koko viikonlopuksi, sillä kandi on pakko saada valmiiksi ennen heinäkuun loppua. Päätin, että nyt on vaan pakko saada se pois alta, työt ei voi enää olla tekosyy siihen etten sitä voi tehdä. Tässä on myös yksi potentiaalinen muuttuja, joka saattaa sekoittaa soppaa myös eli yritän saada koulujuttuja mahdollisimman paljon pois alta. Olen raivannut kalenteriin melkinpä väkisin tilaa kirjoittamiselle ja enää puuttuu pari hassua sivua sekä tietenkin loppuviilaus. Yllättävän helposti siihen taas pääsi sisälle, oli vain otettava se lusikka siihen kauniiseen käteen ja alettava hommiin.

Vähän sekalaista höpinää tällä kertaa. Jotenkin tuntuu että alkaa olla vähän takki tyhjänä kaikista tähänastisista kesän riennoista, joten mökkirehab tulee enemmän kuin tarpeeseen. Mitäs pläänejä siellä ruudun toisella puolella on viikonlopuksi? :)


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

6 comments:

 1. Tosi kiva asu, ihanan rento ja kaunis! :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa Milla kiva kun tykkäät! :)

   Delete
 2. Mistä tuo ihana huivi?❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ups unohtui mainita postauksessa! Mangon nettikaupasta tilasin :)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign