14.7.17

Ruisrock outfit nro. 1

Ensimmäistä festariasua kehiin! Midimittainen off-shoulder mekko maihareiden kanssa on helppo ja mukava valinta kuumaan kesäpäivään. Tavarat sujautin Marimekon kangaskassiin. Maiharit osoittautuivat ihan superkäteväksi kenkävalinnaksi, sillä pölyä riitti ja kun rymyää sekä pomppii alueella ties missä, ei nämä jalassa tarvitse kengistään huolehtia. Mekko sai paljon kehuja pitkin päivää ja arasta väristä huolimatta se säilyi suht puhtaana menossa.

Aurinkolaseista sen verran, että ensimmäistä kertaa lämpesin pyöreille laseille. Koskaan aiemmin en ollut löytänyt itselleni sopivia pyöreitä aurinkolaseja ilman että näytän ihan Jimmy Hendrixiltä. Näitä Ivana Helsingin versioita kuitenkin sovittaessani ne istuivatkin ihan super hyvin, sillä linssit ovat vähän suuremmat kuin esimerkiksi Ray-Banit.
WEARING
Mango dress
Ivana Helsinki sunglasses (gifted)
Marimekko bag
Boots from Varusteleka

Photos: Jonna

Uppooko tälläinen hempeän ja ronskin yhdistelmä teihin? Itse ainakin tykkään yhdistellä eri tyylejä samaan asuun, jolloin ne tuovat lisää kontrastia sekä persoonaa siihen.


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

2 comments:

 1. Ihana ruissi asu! Taisinkin nähdä sut vilaukselta siellä ja jo silloin ihastelin sun asua! :)

  - Iina A.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Hei vitsit miten kivaa, varmaan jossain viipottelin silloin. Aina voi tulla myös vetämään hihasta jos meikän jossain näkee haha :)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign