25.7.17

Viikonloppu kuvina

Kuvaspämmiä viime viikonlopulta, nappailtiin näitä kuvia sekä ihan kameralla että puhelimella. Vaikka viime viikonloppuna toisinaan vähän sateli, ei se meidän menoa haitannut. Syötiin joka aamu aamupalaa terassilla, lounaatkin myös. Lämmintä kun kuitenkin oli. Iltaisin ihailtiin uskomattomia auringonlaskuja samalla saunoten. Heitin talviturkinkin menemään woop! Se on iso ponnistus meikäläiseltä kun en ole mikään kylmän tai edes viileän ystävä. Lauantaina tehtiin myös itse omat saunavihtamme ja puhdistauduttiin oikein kunnolla. Vitsit mikä ihana tuoksu niistä oikein tuleekaan!

Sunnuntaina vähän siivoiltiin paikkoja, jonka jälkeen istuskeltiin rannalla aurinkotuoleissa ja paistateltiin hetki. Grillattiin lopuksi lähes kaikkea ruokaa mitä meillä oli enää jäljellä: ananasta, kesäkurpitsaa, ruisleipiä, makkaraa... Salaatin jämään lisättiin parit tomaatit ja kurkun paloja. Automatka takaisin oli yhtä pehmiksen metsästystä. Yksi tytöistä on koko kesän halunnut syödä suklaa-vanilja -pehmistä, eikä sitä millään meinaa löytyä. Eikö nykyään tehdä ollenkaan niitä sekoituspehmiksiä? :D Koukattiin Mikkelin torin kautta ja ostettiin jäätelöt kaikille, oikeanlaista pehmistä ei tälläkään kertaa löytynyt mutta matka jatkui silti hyvillä mielin kohti Helsinkiä. Kuunneltiin musaa ja osa nukkui. Mun mielestä mökkireissut ei pääty siihen kun istutaan autoon vaan ajomatkatkin on ihan super hauskoja. Reissaaminen on parasta! Varsinkin tämmöisellä isolla lössillä kun liikkuu ja matkaa taittuu useamman tunnin verran.

Ylihuomenna mennään taas ja tällä kertaa meidän mökille Hankoon. En ole ollut siellä kunnolla pariin vuoteen, joten odotan innolla tulevia päiviä. Siellä on sopivasti myös Sea horse Week, eli keskusta täyttyy hevosista ja kilpailuista sekä after ride partyista. Nappaan perävaununi Lillin messiin ja näytän hänelle samalla vähän Hangon parhaita puolia. Säätkin näyttävät suosivan joten iso LIKE kaikelle tälle <3


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign