ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

20/08/2014

Huh, tästä se nyt lähtee. Oma blogiurani. Kesän jälkeen päätimme ystäväni kanssa, että lopetamme yhteisen blogimme ja siirrymme itsenäisiksi bloggaajiksi. Tässä siis minun luomukseni ja luette ensimmäistä omaa postaustani. Mahtavaa!


Kuten arvata saattaa, postailen tänne mieluiten juttuja muodista ja pukeutumisesta. Unohtamatta kuitenkaan kuulumisiani kahden kaupungin suunnalta. Olen Helsinkiläinen, mutta syys- talvisaikaan opiskelen Vaasan Kauppakorkeakoulussa. Molemmissa kaupungeissa on puolensa ja pyrin kertomaan teille niistä parhaimmat. Ympäripyöreästi kiteytän siis blogini teeman yhdellä sanalla: Elämää. Elämäni sisältää esimerkiksi tyyliä, kauneushöpötystä, töitä, urheilua, opiskelua, kahvittelua ystävien kanssa, peiton alla löhöilyä, sisustamista, ja ehkä vähän skumppalasin kilistelyäkin.
Se, mitä tulee tyyliini ja pukeutumiseen. Olen fiilispukeutuja. Ainakin luulisin. Luulen myös, että aika moni meistä ajoittuu tähän "kategoriaan". Jonain päivänä puen ylleni klassisen neuleen ja saappaat, toisena päivänä suhaan ympäriinsä suuri hattu päässä hiukset hulmuten ihme boheemilapsena. Olen sitä mieltä, että vaihtelu virkistää. Ja vaihtelulla en tarkoita kuitenkaan täysin yötä ja päivää lookeissa, vaan pieniä, uusia juttuja joita voi ihminen välillä kokeilla. Itse löysin hatut tänä kesänä ja nyt olen suunnitellut päässäni ainakin viisi eri asukokonaisuutta niiden kanssa ja tulette varmasti näkemään hattukuvia melko lailla. Ehkä kyllästymiseen asti. Olen myös onnistunut villitsemään muutaman ystäväni tähän samaiseen hattukuumeeseen ;)


 Mistään postausten viikkomäärästä en osaa vielä sanoa. Katsotaan kuinka homma lähtee pyörimään :) Pyrin kuitenkin ajoittamaan tekstini niin, että voitte aamukahvipöydässä lukaista kuulumiseni. Voitte seurata minua myös Instagramin kautta (@essiesophie), jossa päivittelen hieman ahkerammin arkeani.

Toivottavasti raapusteluni herätti mielenkiintonne! Luen myös hyvin mielelläni kommenttejanne sekä ehdotuksianne juttujeni sekä blogini suhteen.

Tästä se lähtee! Ihanaa loppukesää ja alkavaa arjen aherrusta :)Essi

Comments

Follow me on instagram