ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Rainy day outfit

Olen jo muutaman viikon ylistänyt uusia Hunterin kumisaappaitani, jotka ovat jo mielestäni maksaneet itsensä takaisin viime viikkojen rankkasateiden pyyhkiessä Suomen yli. Alkuviikon sadepäivien inspiroimana kuljeskelin uusissa Huntereissani ympäriinsä, niin kaupungilla kuin töissäkin. Pidän siitä, että saappaat ovat sirot ja kapeat, eivätkä hölsky jaloissa. Nopeasti katsottuna niitä ei edes kumisaappaiksi erota. Naureskelinkin itsekseni samalla kun kannoin kyseiset saappaat kotiin tuossa pari viikkoa sitten, ettei minulle saanut pienenä puettua kumisaappaita lainkaan. Vihasin niitä yli kaiken. Nykyään ne taitavat sitten olla ihan coolit ;)


Sisätiloissa puin saappaiden kaveriksi farkut, yksinkertaisen topin sekä villasekoiteneuleen. Neule pilkottaakin hieman takin alta kuvissa. Ulkona lyhyt trenssitakki oli oikein mainio valinta. Päivittelinkin erään ystäväni kanssa juuri pari päivää sitten, kuinka nopeasti ollaan siirrytty niin sanotuista bikinikeleistä lähes villakangatakkeihin. Meinasi nimittäin melkein tulla kylmä jopa näillä varusteilla. Tai sitten se vain on se kontrastiero, jonka takia aluksi kelit tuntuvat todella kylmiltä ennen kuin tottuu viileämpiin säihin. Lämpömittari näytti kuitenkin muistaakseni 17 astetta!

Sadepäivänä hiuksia on hyvin vaikea saada, tai no oikeastaan mahdotonta saada pysymään hyvässä kuosissa. Varsinkin jos on unohtanut sateenvarjon kotiin. Itse suosin nutturaa usein sadepäivän hiusvalinnaksi. Se on helppo tehdä, ei tarvitse kuin tupeerata vähän hiuksia ja kietaista ne sykeröksi korkealle ponnarille. Lopuksi nutturan voi vielä viimeistellä lakalla. Ei haittaa vaikka hiukset vähän kastusivat. Nuttura on ja pysyy :)


Olalla roikkui päivän ajan Luis Vuittonin pikkulaukku, johon sain kätevästi kamerani sekä muuta pikkusälää. Aina ei jaksa raahata isoa laukkua puolityhjänä ja siksi cross body- laukut ovat yksi suosikeistani. Hakusessa olisi vielä Mulberryn tummanruskea Lily, jonka bongasin heidän uusimmasta kokoelmasta. Se mätsäisi kuin nenä päähän vaatekaappini kanssa ja olisi ajaton. Toivelistalle siis!

Tässäpä oli ensimmäinen varsin syksyinen asuni :) Rentouttavaa viikonloppua!


Coat: Zara
Purse: LV
Jeans: Dr. Demin Maker
Boots: Hunter 


Comments

 1. Ihana blogi sinulla! :) En uskonut ostavani kumisaappaita, mutta nämä sateet on saanut minut toisiin ajatuksiin ja hunterit ovat ostoslistalla. Arvon vielä kiiltävien ja mattojen välillä. Mattaset näyttävät sulla kyllä hyviltä :) mistä ostit omasi ja mikä on mallin nimi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaunis kiitos! :) Ihanaa että tykkäät! Samaa mietin itse hetken, mutta päädyin mattapintaisiin kun ne ovat hieman neutraalimmat. Toki kiiltävätkin sopivat asuun kuin asuun, mutta mattapintaiset näyttävät enemmän ihan tavallisilta saappailta ja se oli se asia, mitä hain silloin. Ostin omani Kämp Gallerian Ziosta, jossa ne olivat tarjouksessa sopivasti. En tosin ole varma onko siellä saappaita enää jäljellä. Muistaakseni Helsingin keskustassa myös BLK- niminen kauppa kaivokadulla myy Huntereita ja tietenkin netistä voi tilata ainakin Nellyltä :)

   Delete
  2. ... Ja malli on ihan se original tall boot :)

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram