ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

I heart slow mornings


Kiireettömät aamut ovat lemppareitani. Heräät kun siltä tuntuu, valmistat aamiaisen kaikessa rauhassa ja syöt sitä lueskellen samalla lehteä tai tuijotat TV:stä aivot narikkaan- ohjelmia. Ei mitään kiirettä, heräilet rauhassa ja tarvittaessa voi kömpiä vielä takaisin peittojen väliin hetkeksi. Kiireen keskellä on osattava toisinaan pysähtyä ja siirtää sivuun ne kaikki agendat sekä to do- listat. Tänä aamuna olen siis viettänyt erittäin hitaan aamun ja tätä postaustakin kirjoittelen takaisin vällyjen väliin kömpineenä. Viikon kouluhommat on tehty ja viikonlopun voin pyhittää ainoastaan rentoutumiseen sekä ystävien kanssa vietettyyn laatuaikaan.

Eilen vietimmekin jo kaavailemaamme sushi- iltaa, joka ryhmäkoon kasvaessa muuttuikin tortilla- illaksi. Kaikilla oli suorastaan jäätävä nälkä ja tortillojen valmistus nyt vain käy nopeammin kun on iso nälkäinen porukka kyseessä. Taisi mennä pussi nachoja jo valmistusvaiheessa parempiin suihinkin ;) Mutta mikäs siinä, oli erittäin herkullisia ja täyttäviä tortilloja ja oli mukavaa käpertyä sohvalle juttelemaan ihan vain tyttöjen juttuja. Tällä hetkellä yksi kuuma puheenaihe keskuudessamme on ainejärjestömme vuosijuhlat, jotka vietetään ensi kuun alussa. Mekkoja, avecceja sekä lippuja metsästetään jo kovaa vauhtia.

Mennyt viikko on ollut itselleni myös eräänlainen Panosta itseesi- viikko. Varovasti olen aloittanut taas treenaamisen ja motivaatio sekä into siihen on tällä hetkellä hyvin korkealla. Päätin myös sisäisen muutoksen lisäksi päivittää ulkoista olemustani ja varasin ensi viikoksi ajan kampaajalle. Ei ole tullut sielläkään käytyä pitkään aikaan, sillä värjään hiukseni itse. Värissä ei siis ole mitään vikaa (ehkä), mutta latvat ovat aika rosoiset ja malli hieman, noh, ylikasvanut. Tarkoitus olisi siis sekä leikata että päivittää hiusten väriä hieman. Lopputuloksen näette myöhemmin!

Hieman yhteenvetoa siis viikosta ja viikonlopusta. Rentouttavaa lauantaitain jatkoa :)

Comments

Follow me on instagram