ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

New hair, new me

Heipä heii! Viikonloppu meni fiilistellessä niinsanotusti isolla kirkolla aka Helsingissä ja aika vierähti todella nopeasti. Niin nopeasti, etten juuri kameran kanssa jaksanut viikonloppuna kuvailla. Halusin ihan vain olla taas ja tavata ystäviä, joita en ollut tavannut melkeinpä kuukauteen. Töitäkin tehtiin vähän perjantaina, mikä vei kyllä sen päivän mehuni aivan täysin ja illan vietinkin mukavasti sohvan pohjalla :) Tänään olisi kuitenkin tarkoitus aamusta pakata kimpsut sekä kampsut mukaan ja suunnata taas kuukaudeksi Vaasalandiaan. Uusi viikko ja uudet kujeet alkavat taas! :)

Palataan kutenkin vielä pieneen make overiini, nimittäin täysin uusiin hiuksiini, jotka päivitettiin noin muutama viikko sitten uuteen uskoon. Kuten pari viikkoa sitten mainitsinkin, olin varannut itselleni kampaajan. Pitkästä aikaa ja kaikilla mausteilla niin sanotusti. Siellä sitten sinäisenä maanantaina istuin kampaajantuolissa melkeimpä kolme tuntia, jona aikana latvoista lähti viisi senttiä, tyvi värjättiin, tehtiin raitoja sekä koko pää värjättiin vielä kevytvärillä. Vanha tukka pois ja uusi tilalle ja sen jälkeen menikin hetki uusiin hiuksiin totutellessa. Kesti hetken, ennenkuin uudet kutrini saivat uuden muotonsa, sillä vanha reuhkani oli melkeimpä tasapaksu kun taas nykyinen malli on kivasti rikottu ja ihanan keveä. Kerrostuksen ansiosta hiuksia on helpompi kihartaa,  kun itse kiharat pysyvät kauemmin hiuksissa. Nykyään kun pidän hiuksia siis auki, tapaan kihartaa niitä hieman latvoista, joten hiuksista tulee hieman liehuvammat. Tai sitten vedän ne ihan piikkisuoriksi ja tupeeraan hieman tyvestä, jotta kampaus näyttäisi muhkeammalta.


Pohjimmiltaan se syy, miksi halusin tummiin hiuksiini hieman raitoja, oli se että toki vaihtelu virkistää, mutta kun en ole oikeasti brunette. Joudun siis värjäämään hiuksiani melko paljon (tai ainakin juurta), jotta vaalea hius ei paistaisi ruskean alta mistään. Jossain vaiheessa siis voipi olla, että päänahka sanoo stop ja joudun palaamaan luonnollisempaan väriini. Silloin on helpompaa ja hiusystävällisempää alkaa sitä muuttelemaan. En nimittäin ihan mielelläni kulkisi siinä pissankeltaisessa värissä tuolla kaupungilla :D Ja raitojen kera hiukset ovat myöskin paljon elävemmän näköiset eikä päässäni ole vain tönkköä värikypärää. Uudet hiukset, uusi minä siis!

Ihanaa maanantaita! X

Comments

Follow me on instagram