ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Pop of red

Kesä taitaa sittenkin tehdä paluutaan, vaikka syyskuussa jo mennään. En valita! Suomen kesä on niin lyhyt, että nyt täytyy vain yrittää ottaa kaikki irti lämpöisistä, aurinkoisista syysilloista. Sama pätee pukeutumiseen. Lähipäivinä olen suorastaan tuskahikoillut sitä, kun tottumuksesta pukee takit ja kaulahuivit kaulaan ja hetken päästä huomaa, että ulkona pärjäisi melkeinpä ilman takkia. Mutta nythän on syyskuu! Eihän silloin voi millään olla T-paitakelejä. Näköjään on. Mittarikin näytti eilen +20 astetta. Lämpimissä syyspäivissä on se kiva juttu, että voi vielä kikkailla ballerinoilla sun muilla kesäkengillä ihan huoletta, vaikka syysnilkkurit kuumottelevatkin jo eteisessä enkä malttaisi vetäistä niitä jo jalkaan. Kaikki aikanaan ;) 

Viime viikolla kävimme erään toisen bloggarin kanssa pienellä kaupunkikierroksella ja söimme ihanat sushit Vaasan keskustassa. Päivä oli sopivasti aurinkoinen ja napsimme muutamat asukuvat siltä päivältä. Viime Helsingin reissulla "eksyin" Zaraan ja löysin sieltä punaisen liehuvan puseron, joka tuo näin tummatukkaiselle hieman väriä kasvoihin. Paita sopii niin arki- kuin iltakäyttöönkin ja tuo asuun sitä kaivattua pientä väriläiskää. Alla siis päivän asua olkaa hyvä! 

Photos: Jonnamaista

Shirt: Zara
Jacket: Zara
Pants: Dr. Denim
Bracelet: Coccinelle
Bag: Ralph Lauren
Ballerinas: Ralph Lauren


Aurinkoista tiistaita!

Comments

Post a Comment

Follow me on instagram