ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Ripped jeans and red lips

Pyörähdin Helsingissä pikaisesti alkuviikosta työjuttujen merkeissä, mutta ehdin siinä samalla tavata muutamia siellä päässä asustelevia ystäviäkin. Erään ystäväni kanssa kävimme tiistaina Stockmannin F8:ssa lounaalla ja päivittelimme samalla toistemme kuulumiset, vaikka viime kerrasta oli kulunut vain muutama päivä. Ystävät ovat kyllä elämän henkireikä, täytyy sanoa! Maailma paranee heti kun heidän kanssaan juttelee. Välimatkoista viis.

Tiistaina puin pitkästä aikaa yhet suosikkifarkuistani, Noisy Mayn revityt farkut, jotka yhdistin perus mustan ja valkoisen kanssa. Takki oli ehkä vähän liian lämmin tuona päivänä, mutta onneksi tuuli tuiversi hieman niin en ihan pakahtunut kuumuuteen. Huuliin sipaisin hieman punaa ja kai olin sinä päivänä vähän rock.


Nuo mustat nilkkurit ovat yhdet lempikengistäni ei pelkästään ulkoisten seikkojen takia, vaan myös siksi että niiden pohja on niin hyvä, että ne jalassa voi huoletta rämpiä myös lumessa. En ole oikein koskaan tykännyt talvikengistä kun ne tuppaavat aina olemaan todella isot ja kömpelöt. Nuorempana luistelin ties kuinka monet talvet ihan vaan consseissa, koska en mitenkään voinut niitä reimoja jalkaan pukea. Onneksi nykyään on hieman tyylikkäämpää talvikenkämuotia, ja taitaa olla tämän neidin päässä enemmän järkeäkin... ;)Jacket: Mango
Shirt: vila
Jeans: Noisy May
Bracelet: Coccinelle
Bag: Ralph Lauren
Shoes: Vagabond

Comments

Follow me on instagram