ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Something grey

Kukkuu ja terveiset landelta! Päätin lähteä mummolaan rauhoittumaan viikonlopuksi ja samalla vietän laatuaikaa rakkaiden sukulaisteni kanssa. Tiedossa on siis saunomista, maittavaa ruokaa, lenkkeilyä ja ihan vain rentoutumista. Eilen ei siis yhtään harmittanut seurata isovanhempieni kanssa tuplajaksoa Vain Elämää- sarjaa ja syödä mummini tekemää omenapiirakkaa. Pohjimmiltani olen kai aikamoinen luonnonlapsi, vaikka varsin kaupunkilaistytöltä näytän. Olen aina viihtynyt isovanhempieni seurassa ja nuorempana vietin lähes kaikki lomani heidän maatilallaan, jossa on aina ollut eläimiä lampaista kaneihin. Pisimmillään taisin olla täällä jopa puolet kesälomastani. Nykyään  tapaan heitä useimmiten silloin kun opiskelen Vaasassa. Mummolaan on matkaa vain tunnin verran sieltä ja tarvittaessa junakin kuljettaa :)


Palataan kuitenkin muutama päivä taaksepäin ja sen päivän asuun, joka on ihan yksi suosikeistani. Pidän joka ikisestä osasta tässä asussa ja etenkin harmaasta Selected Femmen pörröisestä neuleesta. Bongasin tuon ihanuuden jo kesällä ja tuntui hieman absurdilta ostaa se silloin, mutta näin se nykyään menee. Sesongeista viis, mutta etenkin hyvin klassisia vaatteita ja asusteita voi mielestäni ostella milloin vain. Nehän eivät mene koskaan pois muodista. Mietin aika usein ennen kuin ostan jotain uutta, että miten hyvin pystyn luomaan eri asukokonaisuuksia vaatteen ympärille. Mikäli käyttötarkoituksia löytyy enemmän kuin yhden asukokonaisuuden kanssa, päätyy se kassan kautta kotiini.
Yhdistin harmaan neuleen sinimustien farkkujen sekä tummanruskeiden ratsastuskenkien kanssa. Hauskaa huomata, että nykyään pukeutumisessa on niin paljon vaikutteita hevosmaailmasta ja sehän sopii minulle. Kengät ovat ihanan sirot ja korkean varren ansiosta niitä voi käyttää myös talvisaikaan. Ne sopivat myös sekä farkkujen että mekkojen kanssa. Vaalea lyhyt trenssi ja nude laukku antavat puolestaan kivan kontrastieron outfittiin.

Knit: Selected Femme
Jeans: Noisy May
Shoes: Vagabond
Coat: Zara
Bag: Ralph Lauren


Oikein rentoa lauantaita sinne ruudun toiselle puolelle!

Comments

Follow me on instagram